Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Sniper Elite bölüm geçemeyenler ?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "takıldığınız bi yer olursa yardımcı olabilirim, oyunu bitirdim,,..." şeklinde özetlenebilir....
ben extract the agent(ajanı çıkar) bölümünü bir türlü geçemedim bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim ister buraya siteye yaz istersen kerkerez_mustafa@hotmail.com hotmail adresime yaz şimdiden saaaolll
hocam adam 1 yıl önce bitirmiş şimdi nerdedir allah bilir. sniper elite de hatırladıım kadarıyla orası biraz zor tüfeği çok seri kullanman gerekiyo birde oynadıkça adamların nereden ateş ettiğini ezberliyosun oynadıkça halledersin herhall..
arkadaşlar lütfen yardım şu extract the pilot bölümünü geçemiyorum tüm düşmaı öldürdüm damdaki sniperi de pilotun kardesi gelmiyor pilot ta gelmiyor çıldıracam ya g tuşuna da basıyorum ol mu yor