Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Sorum hem programsal hem oyunsal??? Half Life2 başlıklı konu tartışılıyor; Şimdi, sorum hem programsal hem oyunsal. Asus 128 MB radeon 9600xt ekran kartımın kutusundan çıkan Half Life2 kuponuyla kaydımı yaptım ...
Şimdi, sorum hem programsal hem oyunsal. Asus 128 MB radeon 9600xt ekran kartımın kutusundan çıkan Half Life2 kuponuyla kaydımı yaptım HL2'yi ve Counter Strike Source falan indirdim oynuyorm. HL2 hariç tabi. Programı Steam den kurduğum için C:Program Files ın içinde Valve dosyasında oyunlar. C: ye format atıcam valve yi nası kurtarıcam. Yani cd ye çeksem tekrardan indirme işlemi yapmasam olmuyomu yada başka bi yol yokmu. Tekrar download'u uzun sürerde..
Siz ne diyosunuz.
Amd 6000 XP + Asus M2N32-SLI Deluxe + Corsair 1gbx2 800mhz + 320 GB Western Digital + Zotac 8800 GT + Samsung 931 BW + 400W Aopen KA50D + Falan filan..
Şimdi, sorum hem programsal hem oyunsal. Asus 128 MB radeon 9600xt ekran kartımın kutusundan çıkan Half Life2 kuponuyla kaydımı yaptım HL2'yi ve Counter Strike Source falan indirdim oynuyorm. HL2 hariç tabi. Programı Steam den kurduğum için C:Program Files ın içinde Valve dosyasında oyunlar. C: ye format atıcam valve yi nası kurtarıcam. Yani cd ye çeksem tekrardan indirme işlemi yapmasam olmuyomu yada başka bi yol yokmu. Tekrar download'u uzun sürerde..
Siz ne diyosunuz.
Valve klasörünü olduğu gibi d sürücüsüne(varsa tabi)yedekle.Formattan sonra steam'i tekrar kurup bu kopyaladığın klasörü tekrar C'ye kopyalarsın.Ben öyle yapıyorum...