+ Cevap Yaz
Results 1 to 6 of 6

Sorum hem programsal hem oyunsal??? Half Life2

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Sorum hem programsal hem oyunsal??? Half Life2 başlıklı konu tartışılıyor; Şimdi, sorum hem programsal hem oyunsal. Asus 128 MB radeon 9600xt ekran kartımın kutusundan çıkan Half Life2 kuponuyla kaydımı yaptım ...

Cool Member Goa_Mania Avatar
    Katılım tarihi
    10.05.2004
    Nereden
    Antalya
    Blog Mesajları
    1

Sorum hem programsal hem oyunsal??? Half Life2

Şimdi, sorum hem programsal hem oyunsal. Asus 128 MB radeon 9600xt ekran kartımın kutusundan çıkan Half Life2 kuponuyla kaydımı yaptım HL2'yi ve Counter Strike Source falan indirdim oynuyorm. HL2 hariç tabi. Programı Steam den kurduğum için C:Program Files ın içinde Valve dosyasında oyunlar. C: ye format atıcam valve yi nası kurtarıcam. Yani cd ye çeksem tekrardan indirme işlemi yapmasam olmuyomu yada başka bi yol yokmu. Tekrar download'u uzun sürerde..

Siz ne diyosunuz.
    Amd 6000 XP + Asus M2N32-SLI Deluxe + Corsair 1gbx2 800mhz + 320 GB Western Digital + Zotac 8800 GT + Samsung 931 BW + 400W Aopen KA50D + Falan filan..

Member advocate Avatar
    Katılım tarihi
    15.08.2004
    Alıntı Goa_Mania tarafından iletildi.
    Şimdi, sorum hem programsal hem oyunsal. Asus 128 MB radeon 9600xt ekran kartımın kutusundan çıkan Half Life2 kuponuyla kaydımı yaptım HL2'yi ve Counter Strike Source falan indirdim oynuyorm. HL2 hariç tabi. Programı Steam den kurduğum için C:Program Files ın içinde Valve dosyasında oyunlar. C: ye format atıcam valve yi nası kurtarıcam. Yani cd ye çeksem tekrardan indirme işlemi yapmasam olmuyomu yada başka bi yol yokmu. Tekrar download'u uzun sürerde..

Siz ne diyosunuz.
    Valve klasörünü olduğu gibi d sürücüsüne(varsa tabi)yedekle.Formattan sonra steam'i tekrar kurup bu kopyaladığın klasörü tekrar C'ye kopyalarsın.Ben öyle yapıyorum...

Cool Member Goa_Mania Avatar
    Katılım tarihi
    10.05.2004
    Nereden
    Antalya
    Blog Mesajları
    1
    Sadece valve yi alıp c: den d: ye atmak yeterlimi sonra gönül rahatlığıyla format yane?..

Moderator hami10 Avatar
    Katılım tarihi
    02.08.2004
    Nereden
    ŸašaĶ BöLG3
    bende d ye yok napıcam atmam lazım bu aralar sadece c var 40 gb
    H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..

Silver Member volkanslim Avatar
    Katılım tarihi
    24.09.2004
    Nereden
    pluton
    partition magic i indir diski 2 ye böl kullanımı çok kolay çabuk öğrenirsin

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ Blow-II Avatar
    Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9
    BEN KLASÖRÜ OLDU GİBİ E SÜRÜCÜME ATTIM FORMATTAN SONRA DA DİREK KISAYOLU MASA ÜSTÜNE ATIYOM STEAM IN CANAVAR GİBİ ÇALIŞIYO..

Yani steam i tekrara yüklemene bile gerek yok gerekli update ler varsa o kendi yapıyo zaten...
    Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3