Kapalı konu
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon
Results 1 to 15 of 19

Strateji Tavsiyesi

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Strateji Tavsiyesi başlıklı konu tartışılıyor; CC Generals Zero Hour'u bitirdim, şimdi yeni br strateji oyunu oynamak istiyorum. Son zamanlarda çıkan tavsiye edebileceğiniz bir oyun var ...

Power Member theONE Avatar
    Katılım tarihi
    03.04.2002
    Nereden
    Ankara

Strateji Tavsiyesi

CC Generals Zero Hour'u bitirdim, şimdi yeni br strateji oyunu oynamak istiyorum. Son zamanlarda çıkan tavsiye edebileceğiniz bir oyun var mı?
    Primary Objective Achieved
    Mission Accomplished
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

Member berkartis Avatar
    Katılım tarihi
    25.05.2004
    Nereden
    Dünya'da, Türkiye'de, İstanbul'da
    Red Alert, Red Alert 2
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ Nikneyime Avatar
    Katılım tarihi
    12.12.2003
    Nereden
    ÌzMÌR ®
    Alıntı berkartis tarafından iletildi.
    Red Alert, Red Alert 2
    Onu bitirmiş zaten

< P4 3.0E / ABİT IC7-MAX3 / 2X256-DDR466 / BBA 9700PRO >
    <3DMARK2001©3DMARK2003©PCMARK2002©PCMARK2004©>

İmzanız Kurallara uygunmu.?

Power Member theONE Avatar
    Katılım tarihi
    03.04.2002
    Nereden
    Ankara
    Evet tabi ki bitirdim onları. Hard da oynuyorum yine de çabucak bitiyor oyunlar. Bir tek Star Craft ın son bölümü çok zorlamıştı beni. 2 hafta falan aynı bölümü geçmekle uğraşmıştım

Moderator diablo Avatar
    Katılım tarihi
    11.01.2002
    Nereden
    Japonya
    ground control2 baya sağlam bir oyun ...çok yakında çıkcak tavsiye ederim... bunu beklerken Medieval: Total War , Desert Rats vs. Afrika Korps oynuyabilirsin ...

Moderator e-diablo Avatar
    Katılım tarihi
    24.10.2002
    Nereden
    Hell Garden
    Blog Mesajları
    1
    Tabıkı age of serısı ıstedıgın kadar bıtır o oyun yınede bıtmez
    Oku! Kelamla öğreten, insana bilmediğini bildiren Rabbin, en büyük kerem sahibidir.

Cool Member Genocider Avatar
    Katılım tarihi
    03.09.2003
    Nereden
    İzmir-İstanbul
    Walla kardeşim Emperor oynuyor bu aralar ama ben daha bakmadım...
    Biz sürekli multiplayer age of conquerors oynuyoruz..
    Eğer oynamadıysan civilization ( doğru yazdım mı bilmiyorum ) ve Rise of nations, Stronghold fln dene..
    Amd 2500+ -Ati Radeon 9500 128 MB-256*2 = 512 DDR 400 mhz kingston- 107-E5" Philips-52X Lg-Aopen 300W QF50-nForce 2 8RDA+-Onboard (ALC650) Sound Card-Onboard Realtek Ethernet-

I cry, when angels deserve to die !

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ Nikneyime Avatar
    Katılım tarihi
    12.12.2003
    Nereden
    ÌzMÌR ®
    Birde Cossacks var oynadınmı bilmiyorum..Capon eycofu gibi bişi..

Moderator e-diablo Avatar
    Katılım tarihi
    24.10.2002
    Nereden
    Hell Garden
    Blog Mesajları
    1
    abı ben cosscı tutmadım yaf adamlar bır gelıyor mıllet korkudan altına edıp karsı tarafa kacıyor

Senior Member feanor Avatar
    Katılım tarihi
    17.01.2004
    cossacks cok sallama bi oyun bence hic alma parana yazik
    diablo'ya katiliyorum groun control2 o cikana kadar desert rats vs africa corps
    bide settlers serisi var diger stratejilerden farkliydi bi dene
    Yalan ne kadar büyük olursa inanan o kadar çok olur
    Goebbels

Power Member metalgear Avatar
    Katılım tarihi
    25.02.2001
    Nereden
    İzmir
    Ground Control II (Haziran sonu)
    Warhammer: Dawn of War (Eylül)
    Rome: Total War (Eylül)
    Lord of the Rİngs: Battle for Middle Earth (Aralık)

Dördüde çok iyi bence...

Cool Member Firster Avatar
    Katılım tarihi
    19.10.2001
    Nereden
    Turkey
    Warlords Battle Cry III
    www.hisaroyun.com da ana sayfada ayrıntılı var...

Senior Member Port_Magduru Avatar
    Katılım tarihi
    26.03.2004
    Nereden
    Cehennem!!
    --WARCRAFT--
    [FONT=Comic Sans MS] - !!! imza yok !!! -[/FONT]

Silver Member
    Katılım tarihi
    27.09.2003
    Nereden
    Metalliland
    Çıkacakları beklersen metalgear ın söyledikleri kesinlikle muhteşem oyunlar.
    Çıkmış olanlardanda tavsiyelerim: Spartan, Afrika Korps & Desert Rats, Warlords Battlecry III.
    That's All Folks!

V.I.Member wwwengin Avatar
    Katılım tarihi
    10.02.2004
    Nereden
    toprağın üstü arşın altında
    baba nostalji olacak belki ama warcraft 1 ve 2 yada red allert 1 çok zevk alıyorum hala oynarım...hardları sarar insanı çok karışık deil ama zevkli...yada starcraft 1 expansion pacleriyle birlikte...aaahh 5-6 senelik oyun kimisi ama oynaması zevkli napıyım :?
    AMD64 3700+S@nDiego@2800mhz~Thearmal right XP 120 ~ DFI SLI-DR NF4-SLI~512*2 Adata VITESTA 566 ~ 2* Leadtek 7600gt ''SLI''
    Tagan 480W~CM Stacker "with blower"~2*250GB WD 16 keş SATA 2-RAID0 ~19"Sony LCD~Creative THX 550 & X-Fi xtreme music

Kapalı konu
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon

Reklam

Reklam 2
Reklam 3