Ben bu oyunun dreamcast dosyasını indirdim ama nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum.Dosyanın uzantısı .cdi
yardımlarınızı bekliyorum
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Street Fighter 3 doble impact başlıklı konu tartışılıyor; Ben bu oyunun dreamcast dosyasını indirdim ama nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum. Dosyanın uzantısı .cdi yardımlarınızı bekliyorum...
Ben bu oyunun dreamcast dosyasını indirdim ama nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum.Dosyanın uzantısı .cdi
yardımlarınızı bekliyorum
İmpact emusu ile açıcaksın bildiğim kadarıyla.
valla ben bu oyunu hiç oynamadım ama internetten bulablirsin
www.merlininkazani.com yardımcı olduysam sevindim![]()
![]()
kardeş impact emulatorude işe yaramadıİmpact emusu ile açıcaksın bildiğim kadarıyla.![]()
Kardeş orası sadece oyun hakkında bilgi veriyorvalla ben bu oyunu hiç oynamadım ama internetten bulablirsin
www.merlininkazani.com yardımcı olduysam sevindim
Dreamcast'in emulatorunu dene.
Brisbane 3.12g | nForce 560 | Rv 670 | Sb 0350 | Raid 0 | 4Gb | Regza 32' | Z 5500 + T20| @ Win7 64 |Amilo Pa 3553 | Ps2
Kardeş dreamcast emulatorü deniyorum ama tam oyuna gireceğim zaman "Please insert game cd" gibi bir yazı çıkıyor. oyun cd'si içinde olduğu haldeVersa tarafından iletildi.
Arkadaşlar dün akşam Street Fighter 3rd Third Strike oyununun Dreamcat dosyasını indirdim ve birde baktım oyunu açıyor. Allah'ım ne büyüksün, sonunda hayal ettiğim oyunuma kavuştum.![]()
![]()
![]()
![]()
NOT: Şimdi isimleri aklıma gelmedi ama onlardan özürdiliyorum yardım eden veya etmeyen herkeze çok çok teşekkür ederim.![]()
![]()
![]()
![]()
nerden nasil indirdin bana da soylermisinduzkalem tarafından iletildi.
Someone's boring me. I think its me
biraz geç oldu ama torrent ile indirdim
baya geç olmuş![]()