Kapalı konu
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon
Results 1 to 15 of 20

Street Fighter Ex 2 Plus

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Street Fighter Ex 2 Plus başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar aranızda bilgisayarda Street Fighter Ex 2 Plus oyununu oynayabilen var mı. Eğer varsa bana oyunun romu içindeki sf2pa-04 dosyasını ...

New Member
    Katılım tarihi
    10.07.2004
    Nereden
    Edirne

Street Fighter Ex 2 Plus

Arkadaşlar aranızda bilgisayarda Street Fighter Ex 2 Plus oyununu oynayabilen var mı. Eğer varsa bana oyunun romu içindeki sf2pa-04 dosyasını gönderebilirmisiniz.
    gorkemozer83@hotmail.com
    Msn de de görüşebiliriz.
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ Blow-II Avatar
    Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9
    dostum buradan indirebilirsin Saygılar
    http://www.playagain.net/
    Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

New Member
    Katılım tarihi
    10.07.2004
    Nereden
    Edirne
    sağol ama bulamadım
    benim istediğim oyunun tamamı değil oyun dosyasındaki içindeki sfpa dosyası

Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9
    dostum onlarda var burada...

New Member
    Katılım tarihi
    10.07.2004
    Nereden
    Edirne
    sağol dostum o sorunu hallettim fakat oyun yavaş çalışıyo bu konuda bilgin varmı

hARDWAREMANIAC Indra Avatar
    Katılım tarihi
    29.03.2004
    Nereden
    Somewhere In The Middle Earth
    bilgisayarın kaldırmıyordur belki.baya işlemci istiyorlar bu emulatörler çünkü.

New Member
    Katılım tarihi
    10.07.2004
    Nereden
    Edirne
    p4 2,4 64mb geforce 2 mx 440

Rookie Member aliburak111 Avatar
    Katılım tarihi
    25.06.2004
    Nereden
    ankara
    mrb,
    Galiba mame versiyonunu indirmişsin.. mame böyle malesef 4000+ rom destekleyen iyi bir emu ancak cpu performansını verimli kulanamıyor... Bu yüzden 3d beat'm up oyunlarında problem çıkartır... Sana zinc/impact emusunu öneririm... Tabi birde sfex'in zinc romunu bulman gerekecek...

New Member
    Katılım tarihi
    13.07.2004
    Nereden
    anlara

saol canım

[COLOR=Navy]saol kardeş veya bacım[FONT=Arial Narrow]

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.06.2004
    Nereden
    mersin
    eger sf serisini güzel bir şekilde oynamak istiyorsan sana kesinlikle zinc i öneririm. burdan zinc i aratarak bütün zinc oyunlarına ulaşırsın. roms klasöründe birde biosları koyman lazım yoksa hata verir... bioslarıda www.antikoyun.com forumlarında bi arkadaş yazmıştı ordan bulabilirsin.

Moderator e-diablo Avatar
    Katılım tarihi
    24.10.2002
    Nereden
    Hell Garden
    Blog Mesajları
    1
    Arkadaslar gordugum en ıyı emu ımpact ısteyen olursa maıl adresını versın yollayım donanımı cok ıyı kullanıyor kı yukarda yazan sıstemden daha kotu bır sıstemde sfx2p oynadıgım halde sorun cıkartmıyor mame gıbı ıkı boyutlu oyunları emu eden programalr uc boyutlularda malesef cakıyorlar
    Oku! Kelamla öğreten, insana bilmediğini bildiren Rabbin, en büyük kerem sahibidir.

Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9
    Alıntı e-diablo tarafından iletildi.
    Arkadaslar gordugum en ıyı emu ımpact ısteyen olursa maıl adresını versın yollayım donanımı cok ıyı kullanıyor kı yukarda yazan sıstemden daha kotu bır sıstemde sfx2p oynadıgım halde sorun cıkartmıyor mame gıbı ıkı boyutlu oyunları emu eden programalr uc boyutlularda malesef cakıyorlar
    impact için rom isterseniz burada var saygılars bu arada impact için güncel BOARDROM.BIN dosyası olan varsa yollasın bi zahmet

http://games.westcn.com/emu/impact1.htm

Moderator e-diablo Avatar
    Katılım tarihi
    24.10.2002
    Nereden
    Hell Garden
    Blog Mesajları
    1
    Abı bu lınkı verdıgın cok ıyı oldu ya bende nerden bulucem dıyordum emusuda varmı sende

Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9
    Alıntı e-diablo tarafından iletildi.
    Abı bu lınkı verdıgın cok ıyı oldu ya bende nerden bulucem dıyordum emusuda varmı sende
    emusu olmayan arkadaşlar burdan indirebilir

http://neoemul.nameip.net/emulator/i...mpact_list.asp

Rookie Member muhacir21 Avatar
    Katılım tarihi
    20.07.2004
    Nereden
    DİYARBAKIR
    Kardeş Önceleri Bu Sorun Bende De Vardı Taki Zinc Diye Bir Emu İle Tanışana Kadar, Süper Bişey Acayip Bir Şey Peynirli Bir Şey
    Tavsiye Ediyorum...
    .::PC_MK::.
    msn:muhacir21@usa.com
    mail:muhacir21@usa.com

ON YILLIK BİRİKİMİMLE YENİ BİR ŞEYLER ÖĞRENME YOLUNDAYIM!..

Kapalı konu
Sayfa 1, toplam 2
1 2 SonSon

Reklam

Reklam 2
Reklam 3