Oyun içinde Challenge Mode'da Trials bölümü mevcut. Oradan Normal'den başlayarak komboları öğrenebilirsin oldukça öğretici olmuş.
Klavyeyle o komboları yapmak bayağı kastırıyor. Joystik ya da arcadestick şart
oradan bakmadım da training modunda denemiştim bi iki kez, command list var ama biraz da kafamı karıştırdı bi kaç hareketi klavyeden yapamadım hem o iki kırmızı nokta arasında charge gibi bişi mi ne yazıyo ne onu da anlayamadım. bayağı kıtım galiba
senin dediğin yeri de denerim bi sağol
oradan bakmadım da training modunda denemiştim bi iki kez, command list var ama biraz da kafamı karıştırdı bi kaç hareketi klavyeden yapamadım hem o iki kırmızı nokta arasında charge gibi bişi mi ne yazıyo ne onu da anlayamadım. bayağı kıtım galiba
senin dediğin yeri de denerim bi sağol
ohoo charge felan naptın sen charge en kastıran kısımlarından biri yahu hele bir peşpeşe sırala da hareketleri charge da yaparsın ben sildim pek oynancak gibi değildi benim makinada
ohoo charge felan naptın sen charge en kastıran kısımlarından biri yahu hele bir peşpeşe sırala da hareketleri charge da yaparsın ben sildim pek oynancak gibi değildi benim makinada
benimkine de bench yaptığımda bu çöplük kaldrımaz bunu demişti git değiştir
60tan başlıyor 7-8e kadar düşüyo fps yer yer. zaten işlemci de 70ten başlıyo çıkabildiği yere kadar, fanda bi 3500-4000 yapıyor ama idare edicez
shadowları kapa arka planı low yap 30 fpsye çıkıyor zaten
bugün bende combolara bayağı i kastım bi oluyor bi olmuyor biraz şansa galiba klavyeyle zor evet blanka favori adamım ver elektiriği bu arada oyun atari versiyonundan orjinalliğinden hiç bişey kaybetmemiş worms serisi gibi bitirmrmiş kendini takdir ettim bu aralar hiç bi oyunu beğenmeyen yüklediği oyuna bakıp silen ben günde 2 saat oynuyorum oyunu..