Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Swat4 serverları görüntülenmiyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar dün pc ye format attım bugün swat4 ü kurdum fakat internet üzerinden on line oynamak istiyorum ama serverler gözükmüyor.alt ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar dün pc ye format attım bugün swat4 ü kurdum fakat internet üzerinden on line oynamak istiyorum ama serverler gözükmüyor.alt sağdaki internet seçeneğini seçtim ayrıca.sorun nedir anlamadım dört yıldır bu oyunu oynuyorum en az yirmi defa format attım ama hiç böyle olmamıştı hiç böyle bir sorun çıkmamıştı.oyun orjinal.aynı problem stetchkov syndicate de var.sorunu bilen arkadaş varmı acaba .