Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında The Witcher [Genel Konu] - Enhanced Edition Çıktı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Benide bazen yüklemek süreleri delirtiyor. Oyun gerçekten çok iyi...." şeklinde özetlenebilir....
Ynt: Cevap: Ynt: The Witcher - Mini İnceleme- HWM Özel
Alıntı:
gurkan tarafından iletildi.
Bahadır 1. bölümü geçtin mi
Arıza herif dinlenirken ilaç yapacan der adam beni yanlış yönlendiriyosun, bir Vesemir birde sana gıcık oldum Yalnız oyun çok fena sardı ama bekleyecek artık biraz
Genç kızların temiz duygularıyla oynuyosun abi Mesela köyde çamaşır yıkayan bir ablanın , çiçekler çok hoşuna gidiyormuş Ya da gece korkunç canavarların olduğu bir ormandan geçmesine yardım ettiğin bir abla şarabı kap gel seni yel değirmeninde bekliyorum diyor