Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında The Witcher [Genel Konu] - Enhanced Edition Çıktı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Elinde gazozu bir Nuri Alço eksik..." şeklinde özetlenebilir....
yaw oyun çığrından çıktı zaten .. kumar , fahişeler , kan şiddet ... knocdown büyüsü ile tek vuruşta kesme olayı dehşet zaten .. resmen fantazi yapıyor adam..
Ynt: Cevap: Ynt: The Witcher - Mini İnceleme- HWM Özel
Alıntı:
diablo tarafından iletildi.
yaw oyun çığrından çıktı zaten .. kumar , fahişeler , kan şiddet ... knocdown büyüsü ile tek vuruşta kesme olayı dehşet zaten .. resmen fantazi yapıyor adam..
Nuri abimizde ' Banane ulan içmeseydi anan da gazozu!' diyor ya ona döndü, oyunlarla kafayı bozduk zaten
15 hatun oldu Toplamda 23 kart falan var :P
1 tanesini zorunlu kaçırıyorsunuz bir seçim yaparak bir tane de nasıl olduysa konuştuğum bir hatunu kaçırmışım. Hiç de öyle işveli bir dialog geçmemişti aramızda
Bu arada bu resmi görmelisiniz
Ya aslında oyunda alcohol potion filanda var, viski tarifi bulup bi yerden Blow'un dediği gibi Nuri Alço luğamı soyunsak napsak Gerçi bundan olsa olsa Geralt Alço olur, karizma bi isim oldu ama dimi
sonunda indi yau 3 kb/s 3 kb/s bukadar oluyogiriş videosu harikaydi bi ara film izliyom sandım o gazla oyuna girdim ama tabi oyun rpg olduğundan mütevellit hareketleri kendi yaptığı için gitti bütün şevkhenüz tamamıyla çözmüş değilim ama şimdilik iyi anlaştık geralt lakılıcı sırta veya bele takmak gibi ufak ayrıntılar hoşuma gitti. yanlız çok met edilen bekleme süreleri beni okadar mest etmedi daha kurdeşenlerinide hatırlıyorum(örn:postal) ama son zamanlarda böylesi pek gelmiyodu(belki başında olduğum için fazla rahatsız etmedi) ama genede 1.1 lede oynadıktan sonra bahsi geçen 1.2 ye kadar beklemeyi düşünüyorum
Yanlız bahsi geçen patch için yayınlanma tarihi olarak christmas denmekte?Buda yanılmıyorsam 24 aralık civarları demek.Yada daha 1 aydan fazla var demek
Yanlız bahsi geçen patch için yayınlanma tarihi olarak christmas denmekte?Buda yanılmıyorsam 24 aralık civarları demek.Yada daha 1 aydan fazla var demek
Bekliyebileceğine eminmisin?
hmm..ya bekleme süreleri zaten bana okadar uzun gelmemiştipath ı yapımca savelerime birşey yapmayacak değilmi
Arkadaşlar selam sitenizi takip ediyordum konularınız ve incelemeleriniz çok güzel öncelikle yazılarınız için ve site kurucularının emekleri için çok teşekkür ederim.
Bir problemim var ve umarım bana iyi kötü yardımcı olursunuz. FRP, RPG oyunları hastasıyım ve the witcher daha yeni elime geçti ancak maalesef ki orj. değil ve bu yüzden açılmıyor. Bi öneriniz var mı dır ?
Arkadaşlar selam sitenizi takip ediyordum konularınız ve incelemeleriniz çok güzel öncelikle yazılarınız için ve site kurucularının emekleri için çok teşekkür ederim.
Bir problemim var ve umarım bana iyi kötü yardımcı olursunuz. FRP, RPG oyunları hastasıyım ve the witcher daha yeni elime geçti ancak maalesef ki orj. değil ve bu yüzden açılmıyor. Bi öneriniz var mı dır ?