Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında The Witcher [Genel Konu] - Enhanced Edition Çıktı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı:
FAUST tarafından iletildi.
Bu oyun bende hep masaüstüne atıyor, çözemedim nedenini...
update i yaptınmı?..." şeklinde özetlenebilir....
ya castle dan cıkıs yaptıkdan sonra o
sırsır böcege benzeyen yaratıkdan sonra bir iksir içilmesi gerektigi söyleniyor
o içki içilmeden kapıdan geçilmiyor içtikmide kıpırdamıyor karakter bu mevzuyu nasıl aşabilirim? deniyorum ama olmuyor açıklamalarda da yazmıyor acaba bug mı oldu?
iksiri içince kapıdan geçmiştim ben. adam kıpırdamıyosa bug vs bişi olabilir son patch ı yüklemeyi dene
Süper. O zaman oyuna kaldığım yerden devam edeyim, eski değirmenin ordaki hatundan
Abi o eski değirmenin ordaki hatuna dikkat et..Adi bana randevu verdi akşam gel die gitttim bekledim bekledim gelmedi..Sanırım beni aldatıyo Başkaları ile buluşmaya gitmiş alçak ...
(Oyun içindeki bug yüzünden bi çuval kullanıcıya gitmemiş,Kızın evin önündeki kavgada ölmesine rağmen oyun buna uyanamıyor, ve dialog ekranında hatun yaşıyormuş gibi randevuyu veriyor,halbuki naturemort olduğu için gelemiyor.Yeni pach de düzeltildimi bilmiyorum)
Abi o eski değirmenin ordaki hatuna dikkat et..Adi bana randevu verdi akşam gel die gitttim bekledim bekledim gelmedi..Sanırım beni aldatıyo Başkaları ile buluşmaya gitmiş alçak ...
(Oyun içindeki bug yüzünden bi çuval kullanıcıya gitmemiş,Kızın evin önündeki kavgada ölmesine rağmen oyun buna uyanamıyor, ve dialog ekranında hatun yaşıyormuş gibi randevuyu veriyor,halbuki naturemort olduğu için gelemiyor.Yeni pach de düzeltildimi bilmiyorum)
Yoo abi bende geldi, geldi de randevuyu verirken şarap ve yiyecekte getir dedi. Yiyecek buldum, şarap bulamadım, o yüzden hatunun yanına gidiyorum, git şarap bul geri gel diyo. Şarap ararken yükleme süreleri deli etmişti. Sildim oyunu, ondan sonra da hiç bakmadım
Bildiğim kadarıyla gürkan'ada geldi. Hatta o bi güzel ifadesini almış sanırım hatunun Ki almadığı mı var
Evet senaryo gereği 3 hatuna el süremiyoruz
triss ve shani den birini seçmek zorundasınız ikinci yatak macerası için
Son bölümde de seçeneğiniz gruba göre; order, diğer eşkiyalar ve ya nötr yalnızca 1 hatun götürebiliyosunuz diğer ikisi kalıyor. Nötr tercihimdir