Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

The Witcher [Genel Konu] - Enhanced Edition Çıktı

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında The Witcher [Genel Konu] - Enhanced Edition Çıktı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Sadece PC için çıkacak Aksiyon RYO oyunu The Witcher'ın yapımı tamamlandı. Oyun 30 Ekim'de raflardaki yerini alacak. Gametrailers.com - The ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 19-10-07, 18:14   #1 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15
Arrow The Witcher [Genel Konu] - Enhanced Edition Çıktı

Sadece PC için çıkacak Aksiyon RYO oyunu The Witcher'ın yapımı tamamlandı. Oyun 30 Ekim'de raflardaki yerini alacak.

Gametrailers.com - The Witcher - Vizima According to Geralt

The Witcher Official Website

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II şu an çevrim içi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-10-07, 16:44   #2 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Ynt: The Witcher Çıktı!

Oyun çıktı arkadaşlar katıksız RPG isteyenlere duyurulur. (diablo, gürkan, indra, ben )

Alıntı:
Minimum requirements:
Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)
Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800
1 GB RAM for Microsoft® Windows® XP / 1536 MB for Microsoft® Windows® Vista
128 MB Video RAM or greater with DirectX9 Vertex Shader/ Pixel Shader 2.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon 9800 or better)
8.5 GB available hard drive space
DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
DVD-Rom

Recommended requirements:

Microsoft Windows XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest fixes)
Intel Core 2 Duo 2.13 GHz or AMD X2 5600+
2 GB RAM
NVIDIA GeForce 7900 GTX or ATI Radeon X1950 PRO
8.5 GB available hard drive space
DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
DVD-Rom
Alıntı:
Set in a world created by best-selling Polish author Andrzej Sapkowski, The
Witcher combines spectacular action and an intriguing storyline. You are a
Witcher, a warrior who has been trained to fight since childhood, subjected to
mutations and trials that have transformed you. You earn a living killing
monsters, and are a member of a brotherhood founded long ago to protect people
from werewolves, the undead, and a host of other beasts. The game uses advanced
graphics and physics systems for a high-powered blend of brutal action, complex
RPG options and character configuration, and sweeping storytelling.
Blow-II şu an çevrim içi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-07, 02:55   #3 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Thumbs up Ynt: The Witcher Çıktı!

Bu oyunun bu kadar güzel olabileceğini düşünmüyordum bu senenin beni şaşırtan oyunlarından bir tanesi oldu. Oyun Bioware'in Aurora 2007 grafik motorunu kullanıyor. Ara videolar oyunun motoru ile yapılmış ve yeni nesil diye tabir ettiğimiz grafiklere sahip. Ara videolar gerçekten harika, karakterler çok sağlam tasarlanmış ve oyun içi grafiklerde ara videoları aratmayacak güzellikte.

Oyunda izometrik ve Aksiyon olmak üzere iki görüş açısı var. İzometrik iki kademe (page up ve down ile yaklaşıp uzaklaşabiliyorsunuz) Kalabalık ekranlarda ve tam anlamıyla oyuna hakim olmak için izometrik ekranında, tek kişilik dövüş ve diyaloglarda Aksiyon (OTS) kamerası ile daha rahat oynayabiliyorsunuz.

Yan ve ana görevler her RPG oyununda olduğu gibi sizleri bekliyor ama oyunun gidişatını ve size bırakılmış seçenekleri mevcut. (Üç farklı son var) Oblivion'dan bu yana böyle sağlam bir RPG oynamadım açıkçası. Neverwinter Nights'da kamera açısı ve buglar beni çıldırtmış oynayamamıştım doya doya ama The Witcher sanki piyasadaki en sağlam RPG oyunlarını harmanlamış da gelmiş. Geralt (Beyaz Kurt) ana karakterimiz eski bir büyücü Thanedd adasının en çok aranan ve yaratık avcılarının en önde gelenlerinden bir tanesi. Oyunun hikayesi tanınmış (Rusya ve Polanya'da daha çok) Polonyalı fantazi romanı yazarı Andrzej Sapkowski'nin romanlarından uyarlama. Kendisinin romanlarından uyarlanma fantastik filmleri de var.

Geralt'ın başı haliyle kötü taraf (iyi veya kötü olma şansı sizin elinizde ve sağlam bir denge var oyunda) ile derde giriyor. Ona arkadaşları ve en deneyimli büyücülerden Vesemir arka çıkıyor ve beraber mücadeleye başlıyorlar. Tabi hikaye benim anlattığım kısmı yüzeysel aslında daha dallı budaklı, süprizlerle dolu gerisini de oynayınca kavrayacaksınız. Oyunun en güzel yanı dövüş sistemindeki serbestlik bir aksiyon oyununun hareketliliği var oyunda. Genelde RPG oyunlarında dövüş sistemi kılıç, büyü vs tek düzey ve yüzeysel olur. The Witcher o yönden çok daha üstün dövüşler esnasında farklı dövüş stilleri ve aksiyona dayalı hareketleri yapabiliyorsunuz. Düşmanın üzerinden atlamak, hızlı bir şekilde sağa sola akrobatik şekilde kaçabilmek gibi bir çok hareket şekli var. Büyüler ise (oyunda sighn olarak geçiyor) daha oyunun başında olduğum için bir kaç tane açıldı bunları da senaryoyu takiben alıştırma havasında kullanımını öğreniyor ve oyun esnasında çok çabuk kullanabiliyorsunuz.

Düşmanlarınızı sürekli aynı biçimde yenmeniz mümkün değil o yüzden her düşman tipinin zayıf olduğu sistemi kullanmanız gerekiyor. Oyun esnasında bu sistemler arasında Q ile geçiş yapabiliyorsunuz. Yani insanlar için farklı, yaratıklar için farklı silah (çelik: insan, gümüş:yaratık) ve teknikler kullanıyorsunuz oyun boyunca. Oyunun ana menüsü ve oyun içindeki kullanımı çok rahat. Sol üst köşede sağlık durumunuz, büyü düzeyi ve deneyim seviyeniz yer alıyor. Solda yine ince bir bar şeklinde büyüleriniz ve ilerledikçe kazandığınız dövüş teknik ve silahlarınız yer alıyor. Sağ köşe ise ana menü, inventor bölümleri yer alıyor. Bu bölümlerden ayrıntılı haritaya ulaşabileceğiniz gibi mini harita (Harita gayet kullanışlı Oblivion oynayanlar hiç yabancılık çekmeyecektir) ile de oyunu takip edebiliyorsunuz. Yine sağlık barımızın olduğu kısmda zaman ve yer göstergesi yer alıyor. Zamanın akışı oyunun dünyası ve sizin fizksel yapınızı da etkiliyor. Birde oyunda Hero Panel bölümü var burada deneyim durumunuz, yetenekleriniz, büyüleriniz ve seviyeniz yer alıyor. Buradan aktif hale getiriyorsunuz yetenek ve büyülerinizi. Inventory bölümü ise zırh'dan eşyalarınıza, silahlarınıza yani karakteriniz ile ilgili hemen hemen her şeyi buradan takip edebiliyorsunuz. Yan ve ana görevleri de buradan (Quest Tab) detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Birde oyunda karakter ekranı var. Muhattap oldunuz elemanlar vs. hepsi hakkında gerekli bilgiyi buradan bulabiliyorsunuz. Oyunda diyaloglar esnasında bir meditasyon modu var zaman ile ilgili oynama yapabiliyor ve karakterler ile etkileşim seviyesini belirleyebiliyorsunuz. Oyun kısaca bir hayli detaylı ve zevkli oturdum üşenmedim gece gece sizler için birşeyler karalayım dedim. Bir bakımı HWM'ye özel (exclusive ) mini bir inceleme oldu. Keyfini çıkarın oyunun. Oyunu doya doya oynuyacak arkadaşların diablo, gürkan, indra, ve benim yanıma birde alienware'i ekliyorum Neverwinter Nights hastası idi buna bayılacaktır oda.

Gametrailers.com - The Witcher: Reviews, Trailers, and Interviews

En son Blow-II tarafından düzenlendi: 01-11-07 saat 11:19 Sebep: paragraflara böldüm :)
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-07, 09:58   #4 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5
Cevap: Ynt: The Witcher Çıktı!

ben kuramadım oyunu ... şaka gibi

diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-07, 13:47   #5 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Cevap: Ynt: The Witcher Çıktı!

Patch çıktı :
http://www.gamershell.com/news/42820.html
diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-07, 14:27   #6 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Ynt: The Witcher - Mini İnceleme- HWM Özel

Oyunun kendi auto update sistemi var kanka ondan da çekebilirsiniz.

http://www.gametrailers.com/player/27059.html

En son Blow-II tarafından düzenlendi: 26-10-07 saat 16:10 Sebep: video eklendi..
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-10-07, 01:02   #7 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

PAtch ile gelenler:

Alıntı:
Gameplay & text bugs fixed:

- Fixed character development issues with some abilities and skills.
- Fixes for some storyline related progression breaks.
- Fixes for druids' day-night cycle in Act 5.
- Fixes for sex scene with nurses in Act 5.
- Signet fixes (some signets were received twice).
- Fixed story incoherency regarding Erkyn in Act 3.
- Experience gain indication localization fixes.
- Mutagen potion - new fixes for showing up a message.
- Fixed items used in eating animations.
- Geralt's allies fixed to always react properly to all mosnters.
- Bounty Hunter is Agent Smith no more (he doesn't replicate). Mr. Geralt, we missed you...
- Echinopses and Archespores now use their own spikes instead of arrows.
- Fixes for alchemical ingredients extracted from some monsters.
- Raven Crypt - few fixes for geometry and placeables.
- Fixed few places where player was supposed to meditate, but couldn't.
- Fixed story incoherence in Berengar quest.
- Soldier practicing on training dummy won't penetrate... it.
- Berengar won't disappear on sight when sparing him.
- A whole lot of localization fixes (some of them won't work with old savegames!).

Code bugs fixed:

- Fixed all diagnosed stability issues and crashes.
- Fixed few gameplay issues with WSAD and mousedrive controls.
- Alt-Tab related issues fixed (random crashes, hang-ups, cursor blocking).
- Cat potion estimated time display - fixed.
- Dropping items from the inventory fixes for better spread.
- Weapon visual FXes fixed during dialogues.
- Confirmation box shown when player uses Quick Load.
- Tooltip fixes for lower resolutions (for example 800x600).
- All read books now have the appropriate note in description.
- Sitting animation fixes for few characters that sat beside the chair.
- Alt-Tab fixes for dialogue lines and gameplay options.
- Savegame option blocked around Aard throwing time.
- Audio: rat squealing sound fixes for minimized mode.
- Movies and cutscenes fixes for Alt-Tabbing.
- AI: fixed NPCs chasing enemies that were no more.
- AI: few poker fixes.
- Fixed problems with items appearing back in storages.
- Fixed blizzard problems with cutscenes and dialogues.
- Fixed toxicity effect for Alt-Tabbing.
- Finishers fixes - animation sometimes did not play.
- When taking out an unknown item of the storage, the user can no longer see the name of the potion. Good one...
- Fixed saving in tight places (player got teleported after load... sometimes).

Art & sound bugs fixed:

- Vizim's Temple Quarter: ~30 physics fixes; corrected barrels; ~10 decoration fixes.
- Kaer Morhen: Wild animals fixes.
- Sewers: commoners sleeping fxes; ~5 item properties fixes; ~10 skeleton placement fixes.
- Vizim's Temple Quarter/Burning Vizim:The banner on the tower is no longer black.
- Old Manor: Koschey boss movement fixes.
- Mutants fixes for decapitation. That means no decapitation now.
- Werewolf physics fixes.
- Chainmail stand placeable now has collision surface (player/npc can't pass through it).
- Celina brightness fixes for interiors.
- Order knights lighting fixes.
- Bread item fixes for eating animation.
- More detailed model of Horse+Wagon for opening cutscenes.
- Journal entry for crypts fixed now.
- A child in epilogue cutscene doesn't look like badly sewn young Frankenstein.
- Old lady and dwarves - idle animation fixes.

6. Known Issues:

1) The Witcher may exhaust virtual address space when running on 32-bit Windows Vista. Microsoft has released a hotfix that addresses this problem. Please download the hotfix from the following location when playing the game on 32-bit Windows Vista: http://support.microsoft.com/kb/940105
2) The following video cards are not currently supported: S3 Colt, S3 S27, S3 S8
3) The following processors are out of range: AMD Duron Series, AMD Athlon XP 2400+ through 3200+, AMD Sempron 2400+ through 2800+, and the INTEL Celeron Series.
4) Some bugfixes mentioned above will work only if a game is restarted from scratch, for some others a corresponding act needs to be restarted.
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-10-07, 01:04   #8 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4
Cevap: Ynt: The Witcher - Mini İnceleme- HWM Özel

Burda benim istemediğim konularda düzeltilmiş kurmasak mı
Eski 27-10-07, 01:09   #9 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Cevap: Ynt: The Witcher - Mini İnceleme- HWM Özel

Alıntı:
gurkan tarafından iletildi. Mesajı göster
Burda benim istemediğim konularda düzeltilmiş kurmasak mı
mod gelir ona
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-07, 11:31   #10 (permalink)
sensensen
Rookie Member

sensensen Avatar

Katılım tarihi: 17.06.06
Nereden: ist

ben kurdum çalışmadı ilaçlazım
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-10-07, 12:36   #11 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC

Indra Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.03.04
Nereden: Somewhere In The Middle Earth
Resimler: 1
Cevap: The Witcher - Mini İnceleme- HWM Özel

Ya benim sistem eskidi artık. Bunu falan kaldırmaz imkanı yok. En kısa zamanda yenilemem lazım deli oyunlar geliyo.
Indra çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-10-07, 16:31   #12 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Cevap: The Witcher - Mini İnceleme- HWM Özel

Sisteminde raid olanlar deamon da bug var. Sistem kitleniyor imajı mount edince haberiniz olsun. Deamon programcıları intel raid ler için uyumsuzluk sorunu üzerinde çalışıyor.
diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver