arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ve bir köprüde kaldım rica etsem helikopterden sonra köprüyü nasıl gececegim
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda tomb raider legend başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ve bir köprüde kaldım rica etsem helikopterden sonra köprüyü nasıl gececegim...
arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ve bir köprüde kaldım rica etsem helikopterden sonra köprüyü nasıl gececegim
hangi koprudesin arkadasim. İlk bolumdeki selale akan koprudemi? Nerede oldugunu Biraz aciklarsan iyi olur.
hocam nerede olduğunu bilmiyorum ama oyunda genel bişey var köprü felan varsa kafanı biraz yukarı kaldır mavi bişey çıkar gösterdiği yere elinde bi ip var q tuşunu kullanarak asıl karşıya atla yok değilse google'dan arat tomb raider legend tam çözüm diye kaldığın yerden hemen devam edersin
ben o bölümü biliyorumdemodan hemen sonra helikopter ateş etmeye başlıyor.hızlı bi şekilde ateş etmeden karşı tarafa dogru koş kırık olan yerlerden atla ve karşı ulaşıyorsun. tek olay hızlı olman ve zamanlamayı iyi ayarlaman. kolay gelsin
Bölümü geçtiğin zaman Tom"b" Raider yazarsın inşallah.
Anti AVEA!
merhaba arkadaşlar
ben Japan bölümündeyim.%23 falan oyun.borulara falan tırmanarak bi balkona ulaşmaya çalışıyorum.son boruya tırmanıyorum balkona ulaşmak için eve çakılı çubuklara zıplayıp balkona geçecek sanırım bi türlü tutunamıyorum onlara.acaba başka bi yolu mu var.nasıl balkona geçeceğim?![]()