Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Tomb Raider Underworld (PC/X360/PS3) - Çıktı! başlıklı konu tartışılıyor; Lara her yeni oyunda daha bir güzelleşiyor. Ortam da güzel olmuş gene maceraya atılmaya hazırız bekliyoruz seni Lara gel buraya...
ayıp be olucak iş mi tam da bu yoğunluk üstüne bir de sınavlarım var
beklesin iki hafta (:
Haydi hayırlı olsun,beklediğim tek oyun kaldı şimdilik o da GTA 4...Sonra sezonu kapatacağım,haftalardır durmaksızın indirdiğim oyunları oynayacağım tek tek...
Bahadır abi çıkmış oyun video'su koyma diye kızcaksın biliyorum ama bu video'da izlenir be abi![]()
Gametrailers.com - Tomb Raider: Underworld - Lara Croft Interview
Güzel görünüyo. Tam sürümü internette satışa sunulmuş. Ps3 için Bugün sordum bi kaç yere çıktımı die. Her an gelebilir dediler
. Gelsinde alalım
![]()
Arkadaşlar aldım oyunu daha 2.bölümde takıldım. Ne yapacağımı yazan bir yerde bulamadım. Yardımcı olabilirmisiniz. Bir yattayım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Denize dalıyorum 1 tane alet buldum trasuer diye kayalık gibi bir yerlerde ama ne yapacağım oyun zormuş![]()
tüm tombraider serilerini tam çözüm kullanmadan bitirdim. ama madem takıldın buradan tam çözümünü bulabilirsin.
Tomb Raider Underworld - Tam Çözüm