Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Winning (PES) Vs. Fifa 2005 başlıklı konu tartışılıyor; Evet arkadaşlar işte beklenen kıyaslama: (PC)
Winning Fifa
Oynanabirlik: 9 6
Grafik: 7 8
Realite: 6 8
Eğlence: 8 6
...
Oynanabirlik açısından winning tabi ki de götürüyor durumu onun o akıcı hızı ve eğlencesi ne yazıkki yeni fifa da gene yok gene aynı şeyler ...
Grafi işte burada Fifa yani EA kendini konuşturuyor. Adam suratları ve özellikle STADLAR süper ...
Realitede ise Fifa gene alıyor top hareketleri oyuncu hareketleri gerçekten de baya özenle hazırlanmış. Ör: Topun altına doğru vurup orta yapıldığında top iler sekmiyor deli gibi winningde olduğu gibi.
Eğlencede winning tek başına oynandığında da ne kdr zevkli olduğunu hepiniz biliyorsunuz fifa bana bu zevki veremedi. Teknolojiyi iyi kullanıyorlar ama hâlâ bir şeyler eksik.
Çoklu oyuncu işte bu herkesi koparan durumdur. Gerek PS1-2 olsun gerek PC olsun winningi çok kişi oynamak kadar güzel bir zevk var mıdır o oynanabirliği çok kişiye dökmek üstelik (imkanı olanlar acilen denesin) 2-2 oynamak o paslaşmaları ayarlamak defans yapmak yok yani bi eşi benzeri daha...
Sonuç olarak Winning açık ara olmasa da götürüyor bu testi ...
bence winning serisi ve fifa arasında kıyas yapmak yanlış. Çünkü wininng her anlamda fifadan çok daha iyi zaten ea sports takımıda fifada bi numara olmadığını anlamış olacakki arkadaş toplantılarında falan winning oynuyolar heralde çünkü fifada inanılmaz bi pro evolution özentiliği var (oynadıkça puan kazanma, cup gallery..vs) yani en azından konami oyuna her yeni sürümde bişeyler katmak için çaba gösteriyo ea gibi aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze sürmüyo ben pro evolutionu hem pc de hemde ps2 de severek oynuyorum ve yıllarca fifaya harcadığım zamana yanıyorum
bence winning serisi ve fifa arasında kıyas yapmak yanlış. Çünkü wininng her anlamda fifadan çok daha iyi zaten ea sports takımıda fifada bi numara olmadığını anlamış olacakki arkadaş toplantılarında falan winning oynuyolar heralde çünkü fifada inanılmaz bi pro evolution özentiliği var (oynadıkça puan kazanma, cup gallery..vs) yani en azından konami oyuna her yeni sürümde bişeyler katmak için çaba gösteriyo ea gibi aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze sürmüyo ben pro evolutionu hem pc de hemde ps2 de severek oynuyorum ve yıllarca fifaya harcadığım zamana yanıyorum
bi yerde yanlısın war fifa haklsın artık sıktı ama fifa ile zamanında hiç mi elenmedin hewes yapmadın abi...şampion olcam die bu arda ea genelde oyunlarunda yaratıcılıktan cok realite sunuo bunu da unutma...
futbol oyunlarının manyağıyımdır zaten futbol dışında çok az oynamışımdır ve şunu söylüyorum pes ile fifa yı kıyaslamak KONAMİ ye hakarettir konuyu açan demişki grafiklerde fifa daha iyi asla katılmıyorum bence şaşırmış olmalı fifanın nesi güzel adamların suratları yanmış gibi karanlık loş bir ortam kafaları oyuncuların bedenlerine göre XXL yani grafik açısından asla PES i geçemez fifa hiç bişeyde geçemez bence EA bu işi bırakmalı gitsin basket oyunu yapsın PES in PC ye gelmesiyle bu iş bitmiştir 2005 i oynadım aynı tas aynı hamam bir kaç grafik birkaç farklı tuş kombinasyonu o kadar yakında PES4 geliyo bence geçen sene PES3 ün fifa 2004 e vurduğu tokat bu sene PES4 ün 2005 vurduğu yumrukla tamamen bitecektir fifa hhaaaa yinede EA ya teşekkür ediyorum çünkü KONAMİ PC y futbol oyunu yapamdan önceki zamanlarda bizi futbol oyunu zevkini tattırdığı için her ne kada futbol diye keklediysede özellikle fifa2003 oynayanlar bilriler futbol değilde balon oyunu desek daha doğru olur hmm neyse PES4 ün çıkmasına 20 gün kaldı ekim in son haftası geliyormuş sabırsızlıkla bekliyorum umutsuz FİFA ya ise acil şifalar dilerim
bi yerde yanlısın war fifa haklsın artık sıktı ama fifa ile zamanında hiç mi elenmedin hewes yapmadın abi...şampion olcam die bu arda ea genelde oyunlarunda yaratıcılıktan cok realite sunuo bunu da unutma...
fifa 99 ve 2000 e laf yok beginnerdan başlayıpta world classa kadar nası geldiğimi bilgisayarın dili olsada söylese fakat beni çeken oyunlardaki gerçekçilik diil arcade havası genel olarakta oyuncular buna dikkat ediyo bilgisayarda 2GB rom var hala cadillac&dinosaur, i.s.s.s oynayan bi adamım ben işte pro evolutionda gerçekçilik ve arcade birleşti mükemmel bişey çıktı ortaya ayrıca oyunları ps2de oynayınca daha iyi anlıyosun bunu o yüzdeeenn "LONG LIVE THE KONAMI"
winning'i 99 dan beri oynuyorum ve şimdiye kadar en az 30 kişiye oynattım hepsi hastası oldu.benim futboldan nefret eden arkadaşıma futbolu sevdirdi böyle bir oyundur işte winning.ps2 yi sadece onun için kullanıyorum pc'ye de kurdum ama aynı değil ps2 de çok daha zevkli
Bu fifa 98 den beri çıkartıyo dimi bu oyunları yoksa daha öncesi vermı? VArsa ben 98 de pc sahibi oldum ordan biliyorum Neyse 98 i baz alırsak 7 Seneden beri temcit pilawı gibi aynı oyuna bi şeyler ekleyip ekleyip kek gibi aldırıyo bize EA Games. Bi de piyasada aynı şekilde lanse ediyo. Sıkıldım ben şaksen futbol oyunlarından... Özellikle Fifa serisinden.
fifa 99 da sabahladıgım gunlerı yabana atamam ama ea yada hak vermek lazım heryerden saldıyor admalar nascar olsun basketbol olsun amerikan futbolu hockey olsun nfs olsun vs vs vs ... hangısıne yogunlassınlar ama sunu solıleyyım belkı ıddalı olacak ama winning den fifadan aldıgım zevki alamadım bekıde bir playstation vari oldgundandır....