Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki XboX forumu altında Gears of War Xbox 360'ı salladı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Oyun çıktı ve çıkmasının ardından tüm otoriteler neredeyse tam not verdiler. Ne diyelim bir gün 360'ımız olurda oynmarız
# 1UP ..." şeklinde özetlenebilir....
harika gerçekten x boxun varsa tam oynanacak oyuna benziyor ama yine de almam x box falan
(yav ben ne zaman cool member olucam veya silver falan bi rütbe be abiler Allah rızası için)
En son mercanlee tarafından düzenlendi: 08-11-06 saat 14:10
Sebep: Eziklik
Daha yeni gametrailersın HD review'ini izledim tek kelime ile mükemmel aşmışlar resmen bugüne kadar gördüğüm en güzel grafikli oyun tam bir next-gen...
Açıkıcası beni hiç etkilemedi o ne grafiktir maxpayne dan kalma o nası silah tasarımıdır ya quake bile daha iil tasarlamıs hele düşmanların ne oldıgı belli diil mekanlar desen köpek bağlasan durmaz ıııyyyy.burakın bu oynu yaa(Kusura bakmayın xbox almak gibi bi şansım yok kendimi avutmak zorundayım)
şu an için böyle bir bilgi yok , ben gelceğinide pek sanmıyorum ...
Bildiğim kadarı ile Gears of War, Unreal Tournament 2007 (diğer adıyla Unreal 3.0) oyun motorunu kullanıyor, yani eninde sonunda PC'ye çıkacaktır hiç şüphem yok. Belki Unreal Tournament 2007'nin ardından çıkacak şekilde planlamışlardır.