Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Need for Speed: ProStreet'in Xbox 360 demosu yayımlandı
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki XboX forumu altında Need for Speed: ProStreet'in Xbox 360 demosu yayımlandı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Electronic Arts üzerinde çalıştığı yarış oyunu Need for Speed: Pro Street'in Xbox 360 demosunu yayımladı. Ayrıca Guitar Hero III'ün de ..." şeklinde özetlenebilir....
Need for Speed: ProStreet'in Xbox 360 demosu yayımlandı
Electronic Arts üzerinde çalıştığı yarış oyunu Need for Speed: Pro Street'in Xbox 360 demosunu yayımladı. Ayrıca Guitar Hero III'ün de demosu Live'dan indirilebilir durumda. Guitar Hero III(544.82 MB), Need for Speed ProStreet (654.64 MB)
Ynt: Need for Speed: ProStreet'in Xbox 360 demosu yayımlandı
hortlatmış sayılmam sanırım daha 2 ay olmuş
oynayan war mı gerçekten çok güzel ve gerçekçi yapmışlar.yanlız arabayı modifiye etmeden doğru düzgün dönmüyo,sıkıntı yaratıyo
Alıntı:
chileq tarafından iletildi.
hortlatmış sayılmam sanırım daha 2 ay olmuş
oynayan war mı gerçekten çok güzel ve gerçekçi yapmışlar.yanlız arabayı modifiye etmeden doğru düzgün dönmüyo,sıkıntı yaratıyo
pro street ve gerçekçilik mi yok artık bizde abartık ama kekini kabarttık
Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi.
pro street ve gerçekçilik mi yok artık bizde abartık ama kekini kabarttık
bu aralar fazla reklam izliyosun galiba modum
bu arada oyunda sanki dikat edilmemiş bişey warmış gibi geldi bana.normalde bi hasar çıktığında para werip tamir ediyosun.ama oyunun bi bölümünde TOTALED olduğu zamn kendisi tamir ediyo.yani deem o ki,sen git başka yarışta canını çıkar arabanın gel dediğim bölümde totaled yap paran cebine kalsın
Alıntı:
chileq tarafından iletildi.
bu aralar fazla reklam izliyosun galiba modum
bu arada oyunda sanki dikat edilmemiş bişey warmış gibi geldi bana.normalde bi hasar çıktığında para werip tamir ediyosun.ama oyunun bi bölümünde TOTALED olduğu zamn kendisi tamir ediyo.yani deem o ki,sen git başka yarışta canını çıkar arabanın gel dediğim bölümde totaled yap paran cebine kalsın
Bir kaç gündür kime yapayım bu iğrenç espiriyi diyordum sana denk geldi pro street nfs serisinin bana göre en kötü oyunlarından bir tanesi carbon ile çökelme süreci devam etmiş, ama bayanlar için güzeldir tabe
Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi.
Bir kaç gündür kime yapayım bu iğrenç espiriyi diyordum sana denk geldi pro street nfs serisinin bana göre en kötü oyunlarından bir tanesi carbon ile çökelme süreci devam etmiş, ama bayanlar için güzeldir tabe
sen ağır takılıyosun sanırım...ya uzun zamndır doğru düzgün bi yarış oyunu bulamadığım için belkide beğendim ama fena değil ya 5 tane arabam war hepsi çok güsel modifiye edilmişego tatmii gibi bişey ama açıkcası test drive daha güseldi(takılıp duruyodu ama)