Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki XboX forumu altında Prince of Persia -CLASSIC- başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "1989 yılında bir fenomeni beraberinde getiren Prince of Persia'nın orjinal oyunu HD olarak Xbox Live Arcade için geliyor. Ubisoft'un duyurduğu ..." şeklinde özetlenebilir....
1989 yılında bir fenomeni beraberinde getiren Prince of Persia'nın orjinal oyunu HD olarak Xbox Live Arcade için geliyor. Ubisoft'un duyurduğu Orjinal Prince of Persia yaklaşık olrak 1 saatlik bir oyun süresi vaat ediyor. Görüntülerde oldukça güzel.
süper bir fikir tebrik ediyom ubi soft u orjinalini bitrememiştimrica etsek pc versiyonunu cıkarmazlarmı acaba
zaten ilk bölümünü sot la birlikte yapmışlardı başlangıç ekranında şifrayi yapınca acılıyodu sanırım onu tamamlamışlar.xbox u olamaynlar ilk bölümünü sand of timeden oynayabilir
Hayatımda gördüğüm en ince fikirlerden biri, bunu düşünenden de yapandan da Allah razı olsun. O kadar hoş ve nostaljik bir görüntü ki gözlerim doldu diyebilirim, inşallah pc versiyonu gelir (bence yoğun talep üstüne gelecektir) ve bu oyunu oynama fırsatı buluruz.
Not: Videoyu izledikten sonra aklıma takıldı, acaba third person kameranın açılarını istediğimiz gibi değiştirebilecekmiyiz oyun boyunca? Yani kamera kitleme mevcut mu? O ayna olan sahnedeki zoom sadece anlık bir yakınlaştırma gibi geldi bana, yani o açıda kamerayı kitleme olsa veya adamın arkasından alabilsek kamerayı...
O ayna olan sahnedeki zoom sadece anlık bir yakınlaştırma gibi geldi bana, yani o açıda kamerayı kitleme olsa veya adamın arkasından alabilsek kamerayı...
ozaman classıc bozulmazmı bence classıc görüntü harika ben rica ettim pc sinide yapacaklar
abe be!!! ben çok cahel adamım. abe bi sölesene bu oyunun pc versiyonu varmı yokmu?? varsa adı nedir??
teşekkürler paylaşım için. x box alırsak bu oyunuda alırız.
abe be!!! ben çok cahel adamım. abe bi sölesene bu oyunun pc versiyonu varmı yokmu?? varsa adı nedir??
Yok ne yazıkkı henüz ama biz kalabalık bi gurup olarak bekliyoruz ama elinde POP SOT varsa yeni oyun başlat balkondan içeri girmeden X'e basılı tutarak sırasıyla Space, sol mouse tuşu, E, C, E, Space, sol mouse tuşu, C tuşlarına bas classic oyunun ilk bölümü olduguna inandığım bölüm acılıyo ama tamamlanmamış bi bölüm onu oyna nası bişey gör
kısmen var
prince of persia 1 yaz çıkar karşına
ben bazı yerlerini beğenmedim açıkcası prens sanki gereğinden fazla atletik olmuş yada duvardan duvara atlama vardıda ben bilmiyordum bunca zamandır ?(tek boyutlu oyun için konuşuyorum tabii ki )
kısmen var
prince of persia 1 yaz çıkar karşına
ben bazı yerlerini beğenmedim açıkcası prens sanki gereğinden fazla atletik olmuş yada duvardan duvara atlama vardıda ben bilmiyordum bunca zamandır ?(tek boyutlu oyun için konuşuyorum tabii ki )
duvardan duvara atlama vardı ama karşı duvardan tekrar geri atlayamıyodun çarpıp düşüyodun