hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

XBOX 360 sorular!!

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki XboX forumu altında XBOX 360 sorular!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "kutulu satıldığı için pahalı bence :/..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > XboX

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 30-09-07, 23:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
justuur
Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 25.09.07
Nereden: İstanbul
Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: XBOX 360 sorular!!

kutulu satıldığı için pahalı bence :/
justuur çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-09-07, 23:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 4
Resimler: 11
Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: XBOX 360 sorular!!

Alıntı:
justuur tarafından iletildi. Mesajı göster
kutulu satıldığı için pahalı bence :/
Aslında Verbatim'in kutulu olanları da bana 10'lu paket halinde satılandan daha kaliteliymiş gibi geliyor.

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-09-07, 23:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
justuur
Member
Bilgisayarım

Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: XBOX 360 sorular!!

olabilir abi araştırmak lazım box olarak pek kullanmadım :S bu ara printable 2.8 alıyorum 25 li pakette. Memnunum
Eski 30-09-07, 23:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: XBOX 360 sorular!!

Alıntı:
justuur tarafından iletildi. Mesajı göster
olabilir abi araştırmak lazım box olarak pek kullanmadım :S bu ara printable 2.8 alıyorum 25 li pakette. Memnunum
Çok dandik medya kullanma sonra elinde kalır alet, üflesen 3 kırmızıya hazır zaten
Eski 01-10-07, 01:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
cido
Senior Member
Bilgisayarım

cido Avatar

Katılım tarihi: 03.03.05
Nereden: Istanbul
Cevap: XBOX 360 sorular!!

www.xboxturkey.com alinmamis! Neden boyle bir sey yapmayi dusunmuyorsunuz ? Harika olurdu!
Eski 01-10-07, 13:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
justuur
Member
Bilgisayarım

Cevap: XBOX 360 sorular!!

Olur cido. Sende yardım et yapalım
Eski 01-10-07, 20:52 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
Bishop
Moderator
Bilgisayarım

Bishop Avatar

Katılım tarihi: 28.12.03
Nereden: FireBrigade
Blog Mesajları: 1
Resimler: 20
Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: XBOX 360 sorular!!

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
Aslında Verbatim'in kutulu olanları da bana 10'lu paket halinde satılandan daha kaliteliymiş gibi geliyor.
paket sayısı çoğaldıkça kalite düşüyormuş diye bende duydum bir kaç kişiden en iyi tekli ve 10 lu paketler miş.

Bishop çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-10-07, 20:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: XBOX 360 sorular!!

Alıntı:
Bishop tarafından iletildi. Mesajı göster
paket sayısı çoğaldıkça kalite düşüyormuş diye bende duydum bir kaç kişiden en iyi tekli ve 10 lu paketler miş.
Eskiden 5'li paket halinde ve kutuluydu onlarda hiçbir sorun yaşamdım mesela. 10'lularda iyi ama kutulu olanlar bana hep daha kaliteli geldi nedense.
Eski 01-10-07, 21:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
Bishop
Moderator
Bilgisayarım

Bishop Avatar

Katılım tarihi: 28.12.03
Nereden: FireBrigade
Blog Mesajları: 1
Resimler: 20
Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: XBOX 360 sorular!!

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
Eskiden 5'li paket halinde ve kutuluydu onlarda hiçbir sorun yaşamdım mesela. 10'lularda iyi ama kutulu olanlar bana hep daha kaliteli geldi nedense.
birbirleriyle temasa geçtikleri andan itibaren kaliteleri düşüyor demek

En son Bishop tarafından düzenlendi: 01-10-07 saat 21:09. Sebep: salak espri delete:)
Bishop çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-10-07, 18:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
CHAOSCU123
Cool Member
Bilgisayarım

CHAOSCU123 Avatar

Katılım tarihi: 19.06.06
Nereden: İSTANBUL
Ynt: XBOX 360 sorular!!

yeni bir sorum var aslında özelden blow hocamı fazla yorduğum için buraya sorayım dedim artık
şimdi settings kısmında yeni birşey buldum(ben yeni buldum)
konsol kapalıykende downloada devam ediyor yakşalık 4-5 saatir bu şekilde konsolu elledim çok fazla ısınmış değil ancak ögrenmek istediğim bu şekilde ne kadar durabilir yani bir saat limiti olarak bu vaziyetteyken bi tehlike arz eder mi ?
ikinci sorum xbox live kayıt olurken usa gösterdim ancak pes demosunu bi r türülü bulamıyorum galiba avrupa göstermem gerekiyor ancak bunu nerden y apbilirm birde avrupa göstediğimde zip codeları değiştirmem gerekiyor bana bir tavsiye suanbilir misiniz?
Eski 02-10-07, 19:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Alıntı:
CHAOSCU123 tarafından iletildi. Mesajı göster
yeni bir sorum var aslında özelden blow hocamı fazla yorduğum için buraya sorayım dedim artık
şimdi settings kısmında yeni birşey buldum(ben yeni buldum)
konsol kapalıykende downloada devam ediyor yakşalık 4-5 saatir bu şekilde konsolu elledim çok fazla ısınmış değil ancak ögrenmek istediğim bu şekilde ne kadar durabilir yani bir saat limiti olarak bu vaziyetteyken bi tehlike arz eder mi ?
ikinci sorum xbox live kayıt olurken usa gösterdim ancak pes demosunu bi r türülü bulamıyorum galiba avrupa göstermem gerekiyor ancak bunu nerden y apbilirm birde avrupa göstediğimde zip codeları değiştirmem gerekiyor bana bir tavsiye suanbilir misiniz?

Son bahar güncellemesi ile download yaparken aleti daha az güç tüketmesi ve oyun oynanmaz iken güç çekmesin diye düşük güçte çalışma özelliği geldi sorun teşkil etmez. Zamanında 10 saat downloada bırakırdım makinayı. PES demosu sanırım avrupa account ile bir kullanıcı oluşturunca çıkıyordu. Email olarak ingilterede bir yerler seç,benimki california idi bende de çıkmıyordu pes.. Hem çok fazla kasma vereceği varsa veriyor alet kırmızıyı o yüzden zevk almaya bak eğer Live üyeliğin var ise ki vardır. GOW multi takıl onun kadar multisi zevkli bir oyun bir daha gelir mi emin değilim. Halo 3'de multi olarak çok güzelmiş fakat oynayan arkadaşlar GOW is the Best diyor
Eski 02-10-07, 21:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
justuur
Member
Bilgisayarım

Cevap: Ynt: XBOX 360 sorular!!

ben download durumlarında evdeki makinamı günlerce kapamıyordum 3-5 gün fazla ısınma olayıda olmuyordu. (sakınan göze çöp batarmış derler) Sen şimdi PGR4'ü bi al bide nba live ve 2k8'de ntsc makinalar için çıktı
Eski 03-10-07, 22:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
CHAOSCU123
Cool Member
Bilgisayarım

CHAOSCU123 Avatar

2k8 in demosunu çektim hakikaten ben senelerdir basketbol oyunu diye platform oyunu oynuyormuşum bu arada platin elektonik backup oyunları 15e satıyor normalmı bu yoksa daha ucuzada bulabilrmiyim?
CHAOSCU123 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-10-07, 22:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

pm attım..
Eski 04-10-07, 19:36 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #40 (permalink)
CHAOSCU123
Cool Member
Bilgisayarım

CHAOSCU123 Avatar

pmı aldım hatta bir başka soruyla döndüm
şimdi ebaydan ikinci bir contorller almayı düşünüyorum
iki sorum var elite contorller bende çalışır mı?
ikicisi bazı resimlerde adaptor gözükmüyor alacağım ikinci controllerde kesinlikle bir adaptor gibi bir şey olmak zorundamı yoksa şuan kullandığım gibi adaptorsz olabilir mi
ürünler bunlar
eBay
eBay
son olarak bi sorum daha var yaşadığım yer olarak usa gösterdim ancak ne yazıkki pes 2008 veya jeriocho gibi güzel demoları göremiyorum console settingsten locale kısmını ne yaparsam yapayım gene demoları göremiyor veya indiremiyorum acba bu sorunu nasıl çözebilirm locale ayarları nereden değiştirebilirm ?
Eski 05-10-07, 01:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #41 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Bölge seçeneklerini ancak yeni bir hesap açarak değiştirebilirsin, diğer sorunun cevabını özel mesajdan verdim.
Eski 08-10-07, 16:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #42 (permalink)
CHAOSCU123
Cool Member
Bilgisayarım

CHAOSCU123 Avatar

evet yeni bir soruyla dönmüş bulunmaktayım
evimde var olan philips marka 5.1 ses sistemini xboxa baglamak istiyorum ancak x360ın üstünde baglanıcak herhangi bir yer görmedim acaba tvye bagladıgımız 360 a ait ses kablolarıı çıkarıp daha sonra 5.1i tvye mi baglayacağız anlamadım bu arada herhangi bir anfi mevcut değil kolonlar dogrudan dvdplayere baglı bir diğer sorumda xbox360 her türlü video formatın ıdestekliyor mu yani divx izleyip altyazıları görebilrmiyiz?
Eski 08-10-07, 16:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #43 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Kulllandığın vga kablo ve orjinal xbox bağlantı kablosundaki kırmızı ve beyaz jacklar ses içiin.

Her format videoyu desteklemez zaten divx izlenmez o alette gerek yok.

PC üstünden mevcut 5.1'inden ses almak istersen aşağıdaki aparatlar ile 360'ın ses çıkışını PC line girişine takarak da ses alabilirsin ama PC kapalı olduğundan ses gelmeyecektir.

En son Blow-II tarafından düzenlendi: 08-10-07 saat 17:13.
Eski 08-10-07, 23:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #44 (permalink)
CHAOSCU123
Cool Member
Bilgisayarım