Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > XboX »

XBOX 360'ı olan?

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki XboX forumu altında XBOX 360'ı olan? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: cenkforce tarafından iletildi. Ben şu aşamada sorudan ziyade oyun içi görüntüleri merak ediyorum. http://www.teamxbox.com/ oyun içi her türlü görüntüye ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 05-05-06, 18:09   #26 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15
Alıntı:
cenkforce tarafından iletildi.
Ben şu aşamada sorudan ziyade oyun içi görüntüleri merak ediyorum.
http://www.teamxbox.com/ oyun içi her türlü görüntüye teamxbox dan ulaşabilirsiniz videolar için ise www.gametrailers.com dan ulaşabilirsiniz.

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-05-06, 18:12   #27 (permalink)
cenkforce
Cool Member

cenkforce Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.12.05
Nereden: istanbul
Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi.
http://www.teamxbox.com/ oyun içi her türlü görüntüye teamxbox dan ulaşabilirsiniz videolar için ise www.gametrailers.com dan ulaşabilirsiniz.

Teşekkür ederim.
cenkforce çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-05-06, 23:04   #28 (permalink)
FLASH
Cool Member

FLASH Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.03.05
Resimler: 6
Almanyada 250 euroydu en ucuz paketi ama grafikleri pc den farksizdi teknosa turu bir dukkanda baya oynadim ama zevk vermedi acikcasi ps2 ilk ciktiginda pc ile arasinda daglar kadar fark vardi pc 3 yilda yakaladi ps2 yi grafik olarak fark olmayinca cekici gelmiyor pek fifa2006 nin grafikleri pc daha iyi diyebilirim sonuc olarak xbox360 i olandan cok ati x1900xtx i olan birisi davet etse oynamaya gitsek daha eglenceli olur ps3 un de farkli olacagini sanmiyorum screenshotlarda pek inandirici gelmiyor.
FLASH çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-06, 02:50   #29 (permalink)
beyazfatih
Power Member

beyazfatih Avatar

Katılım tarihi: 21.01.04
falsh arkaaşım bi konuda yanılıyosun.evet pc ps2'yi 3 senede anca yakalayabildi ama inanki xbox 360 ve ps3 yakında oyun dünyasında çığır açmaya başlar.neden mi?bak şimdi pc'ye oyun yapanlar her zaman grafikleri çok üst seviyelerde tutmamaya mecburlar.çünkü onların bir pc oyunu satabilmeleri için senin x1900xtx ile oynayabileceğiin oyunu 5200 sahibi birinede satabilmeleri dlayısıyla 5200'e de oynatmaları gerekir.yani diceğim,eğer pc'ye oyun yapanlar direk x1900xtx gibi güçlü bir kartı baz alarak oyun yapsalar daha şimdiden ortada ne xbox360 nede ps3 kalır.ama işte bu durumdada oyunu sadce x1900xtx ve onun ölçüsündeki diğer ekrankartlarına sahip kişiler oyunu oynayabilirler dolaysıyla sedec onlar satın alır ve oyunu yapan firma zarara uğrayıp iflas bayrağını çeker.ama xbox ve ps3 için durum öyle değil.bütün makinalarda aynı ekran kartı var dolayısıyla oyun yapanlar sadce bu ekran kartını baz alarak oyun yapıyorlar.dolayısıyla kartın tüm sınırlarını zorlayabilirler ve ortaya inanılmaz oyunlar çıkabilir.düşünsene 300mhz işlemcili 5200 ekran kartu gibi bi karta sahip ps2'den şu anda bile god of war gibi ne şaheserler çıkıyor.sen bide yani nesil konsolların neler yapabileceğini düşün..
İNTEL CORE DUO 2 E6600***ASUS P5W DH ANAKART***ASUS N7800 GTX EKRAN KARTI***2+1024 CORSAİR XMS 800 MHZ RAM 4-4-4-12***2+80 GB SAMSUNG SATA 2 HDD RAİD 0***THERMALTAKE WC8000BWA EUREKA KASA***ENTERMAX LİBERATY 500 WATT PSU
beyazfatih çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-06, 11:02   #30 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
Xbox360 almayı düşünenlere bir müjde daha. Microsoft bu yılın sonundan itibaret X360 ları için HD DVD sürücü piyasaya sürücek. Şu an bile PS3 çıkmadan fiyat avantajını koruyan X360, ilerki zamanlardada bu avantajı koruyacağına inanıyorum. PS3 için belirlenen fiyat 599$ iken neredeyse o fiyata 2 adet X360 alınabilir

Nacizane blogum:fromVincent
ALIENWARE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-06, 11:20   #31 (permalink)
Bishop
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.12.03
Nereden: İzmit
Blog Mesajları: 1
Resimler: 14
Alıntı:
beyazfatih tarafından iletildi.
falsh arkaaşım bi konuda yanılıyosun.evet pc ps2'yi 3 senede anca yakalayabildi ama inanki xbox 360 ve ps3 yakında oyun dünyasında çığır açmaya başlar.neden mi?bak şimdi pc'ye oyun yapanlar her zaman grafikleri çok üst seviyelerde tutmamaya mecburlar.çünkü onların bir pc oyunu satabilmeleri için senin x1900xtx ile oynayabileceğiin oyunu 5200 sahibi birinede satabilmeleri dlayısıyla 5200'e de oynatmaları gerekir.yani diceğim,eğer pc'ye oyun yapanlar direk x1900xtx gibi güçlü bir kartı baz alarak oyun yapsalar daha şimdiden ortada ne xbox360 nede ps3 kalır.ama işte bu durumdada oyunu sadce x1900xtx ve onun ölçüsündeki diğer ekrankartlarına sahip kişiler oyunu oynayabilirler dolaysıyla sedec onlar satın alır ve oyunu yapan firma zarara uğrayıp iflas bayrağını çeker.ama xbox ve ps3 için durum öyle değil.bütün makinalarda aynı ekran kartı var dolayısıyla oyun yapanlar sadce bu ekran kartını baz alarak oyun yapıyorlar.dolayısıyla kartın tüm sınırlarını zorlayabilirler ve ortaya inanılmaz oyunlar çıkabilir.düşünsene 300mhz işlemcili 5200 ekran kartu gibi bi karta sahip ps2'den şu anda bile god of war gibi ne şaheserler çıkıyor.sen bide yani nesil konsolların neler yapabileceğini düşün..
+1
Bu konuda haklısın konsol kullanıcıları oyunu aldıklarında alıp oynuyorlar herhangi bir sorunla karşılaşmaları yada süpriz bir durum gerçekleşmiyor ama pc de öle değil ekran kartı yetmez! yok efendim sürücüler tam perf. lı uyum sağlamaz! yok ram yetmez! pc kullanıcıları oyun dışında bir çok faktorle uğraşıyorlar ve sürekli upgrade isteyen oyunlar! Bence konsola olan ilginin artmasında bu sebeplerde çok etkili Pc cephesindeki donanımcılar özellikle ekran kartı sahipleri bu işe bir ortak çözüm bulmazsalar sadece desktop için vga üretebilirler

Bishop çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-06, 11:26   #32 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
Microsoft Xbox360 için yeni aparatları E3 de tanıttı.

XBOX 360 Wireless Racing Wheel

XBOX 360 Wireless Headset
ALIENWARE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-06, 13:22   #33 (permalink)
orgasmico
Moderator

orgasmico Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.07.02
Nereden: beytepe/Ankara
Resimler: 21
Oynadim.acikcasi ps3 ten daha iyi olacagini dusunuyorum.oyun yapimcilari da ps3 un programlama zorlugundan yakiniyorlar.xbox360 cok daha kolay bu konuda.oblivio oynadim grafikler gercekten guzel.aletin isindigina dair bir huradfe var.yok oyle bir sey.pc lerin ps32 yi iki senede gectigine dair bir yazi gordum.Yok bence oyle bir sey.Birincisi ps2 oyunlari guzel ama cok tirtikli idi.Ayrica 2002 de cikan Morrowindin grafikleri ps2 den daha ileri idi.
system 3
msi s430x-025Tr notebook
orgasmico şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-06, 14:34   #34 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4
Bunlar hurafeler için üretilmiş çözümler sanırım

Eski 10-05-06, 14:55   #35 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15
Xbox360 çok güçlü bir sistem olduğundan ve haliyle yoğun güç tükettiği için ilk sürüm adaptorler kaldıramadığı ve sistemde kilitlenmelere yol açtığı için değiştirldi.Adoptorlerin hala çok ısındığı ve zaman zaman anlık kitlenmelere yol açtığı söyleniyor.
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-06, 14:58   #36 (permalink)
orgasmico
Moderator

orgasmico Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
gurkansozer tarafından iletildi.
Bunlar hurafeler için üretilmiş çözümler sanırım

ilk cikan seri de isinma sorunlari varmis dogrudur.ama daha yeni serilerde boyle bir olay yok.ilk cikan seride dvd cizme problemi de vardi su an var mi?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-06, 15:02   #37 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4
Mutlaka düzeltmeler vardır ms gibi bir firmanın müşteri şikayetlerini dikkate almayıp revizyona gitmemesi gibi bir durum düşünülemez zaten ki windows dan bunu çok iyi biliyoruz. Ben sadece "böyle hurafeler varmış" dediğin için söyledim kullanıcıların yoğun olarak şikayet ettikleri bir problem bu çünkü.
gurkan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-05-06, 15:13   #38 (permalink)
orgasmico
Moderator

orgasmico Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
gurkansozer tarafından iletildi.
Mutlaka düzeltmeler vardır ms gibi bir firmanın müşteri şikayetlerini dikkate almayıp revizyona gitmemesi gibi bir durum düşünülemez zaten ki windows dan bunu çok iyi biliyoruz. Ben sadece "böyle hurafeler varmış" dediğin için söyledim kullanıcıların yoğun olarak şikayet ettikleri bir problem bu çünkü.
tama iste duzeltildi yani.ilk cikan da sorun var diye hepsi sorunlu olacak diye karalanmaya calisiliyor da o bakimdan.Benim kullandigim buz gibi calisiyordu.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-05-06, 22:29   #39 (permalink)
clnmcry
Senior Member

clnmcry Avatar

Katılım tarihi: 31.12.03
Nereden: Istanbul / Beylikdüzü
Evet beyler bende 1 nisan dan beri xbox 360 a sahibim.Almadan önce çok düşündüm malum ekran kartımı değiştirmem gerekiyordu bide anakart onlarla uğraşıcağıma o paraya makineyi aldım.Şimdilik hiç bir problemim yok ve çok memnunum.Makineyi babam italyadan gelirken getirdi 400€ ya mal oldu yani.

Elimdeki konsol nisan ayında geldi yanlış bilmiyorsam şu an bu konsol 3 revizyonmuş diye söylentiler var.Ynai şu aralar en son üretim konsol bu.Arkadaşların belirttiği gibi en ufak bir ısınma problemi bile yok.Şu ana kadar ısınmadan dolayı hiç bir sorun yaşamadım.Malum demo downloadları için bütün gece açık bırakıyorum fanlar kendini ısıya göre ayarlıyor ve geceleri yatarken fan gürültüsünden hiç mi hiç rahatsız olmuyorum.Dvd leri çizme meselesine gelincede o problemi zaten kitapçıkta belirtmiş içinde dvd varken konsolu yatay konumdan dikey konuma yanada dikey konumdan yatay konuma getirirseniçindeki medyayı çiziyor.İşlemcide değişikliğe gelincede şu anda beni pek etkilemedi çünkü microsofttan gelen açıklamaya göre bu olay sadece üretim maliyetini ve ısıyı düşürmek için yapılıyor.

Şu anda elimde sadece 1 adet oyun war.PGR 3 çok güzel bir oyun ama gt ile kıyaslanmaz bu oyun arcade ile similasyon arasında yani ne tam anlamıyla gt gibi nede nfs oyunları gibi.70 yakın araç war oyunda ve marketplace den yeni araçlar indire biliyorsunuz.Bu oyunda en güzel yanı ise live üzerinden arkadaşlarınızla yarışa bilmeniz valla geceleri çok eğleniyoruz.

Sistemde var olan bir diğer güzellik ise demolar.Marketplace'den istediğiniz oyunun demosunu trail ini çekip deneye biliyor oyunu almadan önce iyice karar verebiliyorsunuz.Şu an 19 adet demo mevcut.

Tv olayına gelincede şu ana kadar hd tv deneme fırsatım olmadı normal tv lerde görüntü çok güzel geliyor ama esas gücünü alamıyorsunuz.Ama bununda bir çözümünü var vga kablo vasıtasıyla hd yakın kalitede monitörümde oynuyorum oyunları ve kalite inanılmaz 8$ a mükemmel bir çözüm

Evet her türlü sorunuzu bekliyorum.