Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar > XboX »

XBox mı PS3 mü

Bu sayfada Oyunlar bölümü içerisindeki XboX forumu altında XBox mı PS3 mü başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ben ya ps3 yada xbox360 alcam ne önerirsiniz xbox sa hangi modeli bilgi verirseniz çok sevinirim ntsc-u mu yoksa pal ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 17-12-07, 19:25   #1 (permalink)
darknesss.dewil
Rookie Member

darknesss.dewil Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.05.07
XBox mı PS3 mü

ben ya ps3 yada xbox360 alcam ne önerirsiniz xbox sa hangi modeli bilgi verirseniz çok sevinirim
ntsc-u mu yoksa pal mı alayım bunların özellikleri nedir açıklarsanız sevinirim
bide şu ban olayını bi anlatırmısınız ne olursa ban yerim?

En son darknesss.dewil tarafından düzenlendi: 17-12-07 saat 19:49
darknesss.dewil çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-12-07, 19:26   #2 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
Cevap: XBox mı PS3 mü

Orjinal oyun alacaksanız PS3 öneririm, diğer türlü xbox360.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-12-07, 19:27   #3 (permalink)
darknesss.dewil
Rookie Member

darknesss.dewil Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Cevap: XBox mı PS3 mü

Alıntı:
GaNDHi tarafından iletildi. Mesajı göster
Orjinal oyun alacaksanız PS3 öneririm, diğer türlü xbox360.
saolasın arkadaşım
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-12-07, 20:00   #4 (permalink)
darknesss.dewil
Rookie Member

darknesss.dewil Avatar

Bilgisayarım
Ynt: XBox mı PS3 mü

ya arkadaşlr bi yardım edin hade yaa
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-12-07, 20:03   #5 (permalink)
Bishop
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.12.03
Nereden: İzmit
Blog Mesajları: 1
Resimler: 14
Cevap: Ynt: Cevap: XBox mı PS3 mü

PS3 özellikler olarak xbox 360'tan çok çok üstün bir alet bunun kıyaslamasını yapmak en büyük hata olur ama kullanabilirlik ve senin işini daha çok görmesi açısından xbox 360 daha iyi bir seçim olur çünkü sınırsız oyun sayısı ve bu oyunları yazma ve kayıt etmede kolaylık en önemli etkenlerden biri. şu an için xbox 360 düşünülebilir ama ileride her eve bi PS3 zorunluluk haline gelicek

Bishop çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-12-07, 20:14   #6 (permalink)
darknesss.dewil
Rookie Member

darknesss.dewil Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Cevap: Ynt: Cevap: XBox mı PS3 mü

Alıntı:
Bishop tarafından iletildi. Mesajı göster
PS3 özellikler olarak xbox 360'tan çok çok üstün bir alet bunun kıyaslamasını yapmak en büyük hata olur ama kullanabilirlik ve senin işini daha çok görmesi açısından xbox 360 daha iyi bir seçim olur çünkü sınırsız oyun sayısı ve bu oyunları yazma ve kayıt etmede kolaylık en önemli etkenlerden biri. şu an için xbox 360 düşünülebilir ama ileride her eve bi PS3 zorunluluk haline gelicek
saolasın
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-12-07, 20:43   #7 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15

Bigisayara milyarlar bayılmak istemiyor ve piyasadaki oyunları ve 360'a özel exclusiveleri oynamak için Xbox 360 Elite. Asla başka bir platformda göremeyeceğiniz kendine has oyunlarını oynamak için Playstation 3. Bence her ikiside paran var ise tabi. Ama PS3 alacak iseniz kesenin ağzını açacaksınız Xbox 360'ın ise PC mantığıyla hareketen daha avantajlı olduğunu söyleyebilirim. Uzun vadede ise PS3 derim ki son bir kaç oyunla bile satış patlaması yaptı ki GT5, MGS4, FFXIII & Versus çıkınca ne olur kimbilir God of War 3'ü söylemiyorum bile

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-12-07, 13:17   #8 (permalink)
dr_divx
Member

Katılım tarihi: 02.05.06
Nereden: istanbul

bence ps3 o kadar parayı ,haketmiyor ..konsol fiyatları çok pahalı ,en fazla 300$ a alınmalı bir konsol ben xbox360 aldım bilmiyorum ..herkezin parası ve beğenisi
dr_divx çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-12-07, 13:31   #9 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
dr_divx tarafından iletildi. Mesajı göster
bence ps3 o kadar parayı ,haketmiyor ..konsol fiyatları çok pahalı ,en fazla 300$ a alınmalı bir konsol ben xbox360 aldım bilmiyorum ..herkezin parası ve beğenisi
Ne yönden hak etmiyor acaba açıklasanız? Şimdi adamın orjinal oyun alacak parası yok, hayatında orjinal oyun almamış tabiri yerinde ise ayranı yok içmeye tabiki 360 diyecek Benim Xbox 360'ı olan ve orjinal oynayn arkadaşalrım var mesela sırf garanti ve live için fw yaptırmıyorlar onlara saygı duyarım en azından az ama öz oynuyolar ve oyuncu diyebileceğim kriterlere sahipler. Ama sırf kopya oyun için 360 diyorsanız gülerim anca...
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-12-07, 00:10   #10 (permalink)
cido
Senior Member

cido Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.03.05
Nereden: Istanbul

Her ikisinide kullandım özellikle xbox'u uzun zaman... Ancak piyasadaki tecrübesi ile playstation3'ü tek geçerim. Her ne kadar bu zamana kadar hayal kırıklığıymış gibi gözüksede adı üzerinde, playstation!
Eski 19-12-07, 15:47   #11 (permalink)
darknesss.dewil
Rookie Member

darknesss.dewil Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
Bigisayara milyarlar bayılmak istemiyor ve piyasadaki oyunları ve 360'a özel exclusiveleri oynamak için Xbox 360 Elite. Asla başka bir platformda göremeyeceğiniz kendine has oyunlarını oynamak için Playstation 3. Bence her ikiside paran var ise tabi. Ama PS3 alacak iseniz kesenin ağzını açacaksınız Xbox 360'ın ise PC mantığıyla hareketen daha avantajlı olduğunu söyleyebilirim. Uzun vadede ise PS3 derim ki son bir kaç oyunla bile satış patlaması yaptı ki GT5, MGS4, FFXIII & Versus çıkınca ne olur kimbilir God of War 3'ü söylemiyorum bile
ps3 ün kendine has oyunları var derken nei kastediyorsun
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-12-07, 15:48   #12 (permalink)
darknesss.dewil
Rookie Member

darknesss.dewil Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
Ne yönden hak etmiyor acaba açıklasanız? Şimdi adamın orjinal oyun alacak parası yok, hayatında orjinal oyun almamış tabiri yerinde ise ayranı yok içmeye tabiki 360 diyecek Benim Xbox 360'ı olan ve orjinal oynayn arkadaşalrım var mesela sırf garanti ve live için fw yaptırmıyorlar onlara saygı duyarım en azından az ama öz oynuyolar ve oyuncu diyebileceğim kriterlere sahipler. Ama sırf kopya oyun için 360 diyorsanız gülerim anca...
makinaya fw yaptırınca live oynuyamıyormusn
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-12-07, 16:17   #13 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
darknesss.dewil tarafından iletildi. Mesajı göster
ps3 ün kendine has oyunları var derken nei kastediyorsun
PS3'e çıkan özel oyunlar asla başka bir platforma çıkmıyor heleki Sony'nin yayıncılığını ve yapımcılıını yaptığı yada özel partnerlerinin yaptığı oyunlar. Ama Microsoft öyle değil hiç belli olmaz belli bir süre sonra oyununu PC içinde çıkarıverir örnekleri çok o yüzden dedim. Xbox 360'a çıkan oyunların birçoğu PC içinde geliyor artık onu söylemek istemiştim. PC'ye para bayılmak istemiyoranda o yüzden 360 dedim zaten.

Alıntı:
darknesss.dewil tarafından iletildi. Mesajı göster
makinaya fw yaptırınca live oynuyamıyormusn
Oynuyorsun ama hep bir risk var her an banlanabilirsin.
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-12-07, 17:53   #14 (permalink)
erensenturk1990
Senior Member

erensenturk1990 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.04.07
Nereden: Bursa
Cevap: XBox mı PS3 mü

Peki crysis konsol için gelmiyecek mi ya?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-12-07, 18:18   #15 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Cevap: XBox mı PS3 mü

Alıntı:
erensenturk1990 tarafından iletildi. Mesajı göster
Peki crysis konsol için gelmiyecek mi ya?
Konuyla ne alakası var?
Blow-II şu an çevrim içi