Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

YARDIM EDİN LÜTFEN CALL OF DUTY 3

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında YARDIM EDİN LÜTFEN CALL OF DUTY 3 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar call of duty 3 ü aldım ve yükledim yanlız rusça. benim problemimse oyunun ilk açıldığı bölümde . oyunun ilk ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 07-12-06, 16:30   #1 (permalink)
etos
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.12.06
crying YARDIM EDİN LÜTFEN CALL OF DUTY 3

arkadaşlar call of duty 3 ü aldım ve yükledim yanlız rusça. benim problemimse oyunun ilk açıldığı bölümde . oyunun ilk bölümünde mayınların döşenmiş bi alandan bi kese almaya çalışıyorsunuz ama ben bir tüürlü yapamıyorum . bir tuş falanmı çalışmıyor nedir . araba falan var onada binemiyorum bana yardımcı olurmusunuz
etos çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 07-12-06, 16:55   #2 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
call of duty 3 pc için çıkmadı ki... oyunun kurulumundan veya ana menüden bir görüntü koyabilirmisin...
EzerchE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 07-12-06, 17:26   #3 (permalink)
caşua
Rookie Member

caşua Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.06.06
Nereden: adana mersin
aynı sıkıntı bendede var.oyunun o ilk girişinde kıyıya vardıktan bir süre sonra patlama oluyor ve bitiyor.bi türlü ilerleyemedim. yapılması gereken bir şey var ama ben çözemedim
caşua çevrim dışı  
Eski 07-12-06, 18:13   #4 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 18
COD 3 ne zaman çıktı yahu?
Eski 07-12-06, 18:20   #5 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4
COD 3 değil o bi oyuna mod yapmışlar.
Eski 07-12-06, 18:23   #6 (permalink)
etos
New Member

Bilgisayarım

bölüm burası arkadaşlar

buda ana menü cdyi yüklediğim kabın üstünde 3 yazıyodu. ama dediğiniz gibi olabilir . oynayan varmı burayı
etos çevrim dışı  
Eski 07-12-06, 18:29   #7 (permalink)
sL@ughter
Rookie Member

Katılım tarihi: 20.03.05
Nereden: Türkiye
Bu COD 1
Eski 07-12-06, 19:09   #8 (permalink)
Lord_Raziel
Cool Member

Lord_Raziel Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.10.05
Nereden: Kocaeli
evet COD 1 bu. oyuna mod yapmışlar. ayrıca ilk defa görüyorum
Lord_Raziel çevrim dışı  
Eski 07-12-06, 19:23   #9 (permalink)
STRONG
Power Member

STRONG Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.02.05
Nereden: TÜRKİYE
Ruslar COD1 mod yapmışlar ve COD3 diye satıyorlar.
Eski 07-12-06, 20:18   #10 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
aferim onlara...
EzerchE çevrim dışı  
Eski 07-12-06, 22:21   #11 (permalink)
etos
New Member

Bilgisayarım
ben sadece iki oynadım ve kapattım . hem 1 yada 3 olmasının farkı varmı ben cod 3 buldum diyemi başlık attım

yardım edin diyemi . bilmişlik yapcanıza bi yardım etseniz.

işte Türk milleti böle adamın biri trafik kazası yapar ölüyo . o dikelmiş başına kendi arasında konuşuyo

biri diyo araba 95 model
öteki diyo yok 2005

Arkadaşlar aranızda oynayan ve gerçekten bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen .
etos çevrim dışı  
Eski 08-12-06, 00:39   #12 (permalink)
STRONG
Power Member

STRONG Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.02.05
Nereden: TÜRKİYE
Alıntı:
etos tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar call of duty 3 ü aldım ve yükledim yanlız rusça. benim problemimse oyunun ilk açıldığı bölümde . oyunun ilk bölümünde mayınların döşenmiş bi alandan bi kese almaya çalışıyorsunuz ama ben bir tüürlü yapamıyorum . bir tuş falanmı çalışmıyor nedir . araba falan var onada binemiyorum bana yardımcı olurmusunuz
Arkadaşım attığın başlık bu.Bu oyunu bir arkadaşımda gördüm ama doğru dürüst oynanmıyor bile.Kimse bilmişlikte yapmadı bana göre !sadece COD3 çıkmadığı için çıkmayacakta;insanlar biraz şaşırdı ve oyunun eski ilk versiyonuna mod olduğunu söylediler hepsi bu.Ayrıca oyunun cd sinin üstündeki kapağa da utanmadan COD3 yazıp satışa sunmuşlar.Senin bindiğin arabanın zaten ortada modeli bile yokki model tartışması yapalım..
STRONG çevrim dışı  
Eski 08-12-06, 16:59   #13 (permalink)
caşua
Rookie Member

caşua Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.06.06
Nereden: adana mersin
'''ben sadece iki oynadım ve kapattım . hem 1 yada 3 olmasının farkı varmı ben cod 3 buldum diyemi başlık attım

yardım edin diyemi . bilmişlik yapcanıza bi yardım etseniz.'''

etos çok güldüm Allah senide güldürsün tarzın çok komik...
caşua çevrim dışı  
Eski 28-08-07, 13:11   #14 (permalink)
marcos35
Member

marcos35 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.08.07
Nereden: izmir
Ynt: YARDIM EDİN LÜTFEN CALL OF DUTY 3

orda ineğin yanına hızlıca git.. daha sonra ctrl tuşuna basarak o keseyi al. daha sonra 2. ineğin yanına git..ooof.. ineklerin yanına gitcen orda çözümü bu . ben başka bi bölümde takıldım. tren vagonları falan var. bi evden kağıt aldım.. sonra yıldız işareti yanıp söndü... kapılarda açılmıo ..yardım eden warmı
marcos35 çevrim dışı  
Kapalı konu

Konu araçları

YARDIM EDİN LÜTFEN CALL OF DUTY 3 ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
LÜTFEN YARDIM EDİN naildural Ekran Kartları 15 29-05-06 13:44
LÜTFEN YARDIM EDİN! muheyu Çokluortam 0 11-01-06 12:19
LÜTFEN YARDIM EDİN Bela Nokia 4 27-05-05 22:19
LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!!!! zenox Network 1 16-05-05 21:34
LÜTFEN YARDIM EDİN MabooL Genel 6 07-05-05 15:46

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 07:31.