Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

Yardım lütfen

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Yardım lütfen başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum k.bakmayın. benim sorunum open GL.dll midir nedir onunla ilgili,, oyunların çoğunda açılırken bu hatayı ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 06-09-08, 17:58   #1 (permalink)
axi_chochuq
New Member

Katılım tarihi: 06.09.08
Nereden: DZCE
Yardım lütfen

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum k.bakmayın.
benim sorunum open GL.dll midir nedir onunla ilgili,, oyunların çoğunda açılırken bu hatayı veriyo,nedendir acaba??
dşk özllk gerektren bi oyun ykledm ondada yaptı:
şu yazı çıkıyo:
GLW_StartOpenGL () - Could not load OpenGL subsystem
Neden kaynaklanıyodur acaba, çözümü varmıdır? yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler
axi_chochuq çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-09-08, 23:51   #2 (permalink)
apollo 13
Power Member

apollo 13 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.08.08
Nereden: istanbul
Ynt: Yardım lütfen

ekran karının OpenGl özelliği yok demek ki 64 ya da 128 mb demek ki büyük ihtimal
apollo 13 şu an çevrim içi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-09-08, 22:02   #3 (permalink)
axi_chochuq
New Member

128 mb fx 5200 olması lazm :S peki ne yapmam gerekiyo yani bi çözümü yok mudur ? :S
axi_chochuq çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-09-08, 22:40   #4 (permalink)
fifa08ci
Senior Member

fifa08ci Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.07.08
Nereden: İstanbul

ekran kartın fx5200 ise nvidanın kendi sitesinden driverini indir sorun çözülür 64 lerrdede aynı kardeş hepsi aynı mxmx 400 ise oda olur fark etmes indir sorun çözülür
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-09-08, 00:50   #5 (permalink)
axi_chochuq
New Member

Yardımlarınız için teşekkr ederim
axi_chochuq çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Yardım lütfen ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
lütfen yardım acele lütfen allahını seven yardım etsin snake_82 Genel(internet) 6 14-05-08 20:53
arkadaşlar acil yardım lütfen hıs ati redion x1650pro ıceQ yardım yardım lütfen SÜHA Ekran Kartları 0 02-01-08 22:46
lütfen yardım acele lütfen allahını seven yardım etsin snake_82 Genel(internet) 0 30-10-05 01:11
lütfen yardım acele lütfen allahını seven yardım etsin snake_82 Genel(internet) 0 30-10-05 01:11
Lütfen Arkadaşlar Çok Acil Yardım RicaEdiyorum..Lütfen Yardım.. xlynx3 Nokia 21 29-04-05 12:35

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 07:27.