Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Yeni NFS oyunu 'Need for Speed ProStreet' duyuruldu. başlıklı konu tartışılıyor; gOkO tarafından iletildi. nfs 5 e kadar çok iyyidi...nfs 5 te harikalar yarattı...hala çok iyi bir oyun bence....ancak 6 ve ...
Basın duyurusu ile oyun resmi olarak duyuruldu. Oyun PC, Nintendo DS, PSP, PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 ve Wii paltformlarına gelecek. Oyunun ismi Need for Speed ProStreet olarak duyuruldu.
Oyunun videosunu bu adresten indirebilirsiniz.
Şimdiye kadarki en iyi grafikli NFS oyunu olacak ve yeni "Autosculpt" teknolojisi kullnılacak yapılan her modifiye, her ayrıntı araçlarda tam anlamıyla hissedilecekmiş. Bekleyelim görelimNeed for Speed ProStreet boasts impeccable precision and impressively detailed photo-realistic graphics, effectively transporting you to the center of the action. It pushes the "Autosculpt" technology to a new level, allowing you to directly impact your car's performance for the first time as well as personalize its appearance. Need for Speed ProStreet is a true taste of raw adrenaline and racing with consequences. Every dent, every scratch and every crumpled body panel is a battle scar, proof of your commitment and competitive mettle. With an aggressive and skilled AI system, you become immersed in an unmatched believable race experience. Add in a revolutionary online mode that will redefine the meaning of competitive social play, and Need for Speed ProStreet is the ultimate formula for an emotionally charged street racing showdown.![]()
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
%76,5 katılmakla birlikte bence hot pursuit gibisi gelmedi ben hala internetten oynuyorumvideonun gercekciliğine inanmıyorum bece ea oyunu yine en düşük sistemleredede çalışabilecek yapmaya gayret gösterecek
edit:bukadar olmaz tama yazıyı yazarkende resimleri gelmezki oyunun kardeşimtamam inandım video inandırıcı sayılır gerçi en alt resim çok kötü geldi bana genede üsteki resimelerde değilde en alttaki resime bakarak sanırım ea hala düşük sistemleri terk etmedi diyebilirmiyiz(çümle çokmu devrik oldu ne
)
yanlız isim çok uyduruk olmuş alelacele bişi uyduralım denmiş sanki.... Need for Speed ProStreet hepimize hayırlı uğurlu olsun
En son hasantahsin tarafından düzenlendi: 05-31-2007 saat 19:19 Sebep: resimler görüldü
Bir kez gönül kırdın ise,bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi elin yüzün yumaz değil.
oynamak istiyorum![]()
Çıkış tarihi : 2007 kasım.
herifler hersene bi nfs çıkarıyor.:9
inşallah carbon gibin fiyasko olmaz.
Edit: yeni farkettim o mazdanın cantlarımı farklı.alll alla ula iyi bi oyun gelecek gibi görünüyor hade bakem...
yok canım ne güzeli bi senede güzel oyunmu yapılır ben bukadar hızlı oyun bitiremiyorum nası yapacaklar![]()
daha carbonu oynamadık yuh ea
hasar ve arabaların özellikleri bir araba yarısındaki en önemli ögelerdır(grafıklerı sayaya gerek yok onlar banko).inşallah herseyiyle tam bir oyun cıkarda doya doya oynarız.bu arada büyük ihtimalle yine sistemi kasmaya devam edecek ea.
oyun nası olacak onun hakkında bilgiler var
ismi hariç mükemmel bi oyun gibi gözüküyor![]()
Otomobil delisi olan ben Most Wanted dan sonra NFS serisinden vazgeçtim. Carbon da belki düzelmişstir dedim ama nafile Carbon u sadece 1 kez oynadım. Yani EA Underground 2 den sonra sı..tı. Şu anda hala underground II kurulu makinede ve genellikle oynuyorum. Pek çok yönünü beğenmemiş olmama rağmen EA nın çıkardığı en iyi iş.
bakalım bekliyelim görecez
BANA İNSANLAR ÜSTÜNDE BİR DOĞUŞ YÜKLEMEYE KALKIŞMAYINIZ.
DOĞUŞUMUNDAKİ TEK DOĞAÜSTÜNLÜK TÜRK OLARAK DÜNYAYA GELMEMDİR.
K.ATATÜRK
underground 1 çok zevkliydi ya..ondan sonraki seriyi hiç beğenmemiştim.....
grafikleri güzele benziyor![]()