Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Yeni NFS oyunu 'Need for Speed ProStreet' duyuruldu.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Yeni NFS oyunu 'Need for Speed ProStreet' duyuruldu. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " EA firması yeni Need For Speed oyununu tanıtmaya hazırlanıyor. Oyun hakkında ise henüz resmi bir detay açıklanmış değil. İlk teaser ..." şeklinde özetlenebilir....
Ses Kartı: Realtek® ALC888GR + 2x140W Philips Stereo Amplifier
Monitör: Samsung 997MB 19"
PSU: FSP Blue Storm 500W
Kasa: Feel Hurricane
İşletim Sistemi: Windows 7 RC x64
Cep Telefonu: Samsung E950
ADSL Modem: Eyırtaysmıdırnedir
Ekstra: Logitech Driving Force Pro Racing Wheel, PS2,
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
Yeni NFS oyunu 'Need for Speed ProStreet' duyuruldu.
EA firması yeni Need For Speed oyununu tanıtmaya hazırlanıyor. Oyun hakkında ise henüz resmi bir detay açıklanmış değil. İlk teaser ı aşşağıdaki adresten izleyebilirsiniz.
yau yerter ben bu ea nın hızına yetişemiyorum ben oyun bitrmeden adamlar oyun yapıyo helal olsun yanlız hasar işlemesi olmamasından çok şikayet gelmiş sanırım videoya sadece çarpmayı koymuşlar
Ses Kartı: ALC 850 with OZAKI DOTODOT 2.1 with 47W RMS + 2*Tweeter
Monitör: 19 Dell 197FP 8ms LCD
Kasa: Frisby ATX
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Professional + Ubuntu 8.04
Cep Telefonu: SE w950i
Katılım tarihi: 09.12.05
Nereden: Şişenin dibinde olabiliii...
Re: Yeni 'Need For Speed'
Ben pek umutlu değilim şahsen carbonunda teaserleri böyleye yakındı başta bir günde biten oyundan ne hayır geldi bu yüzden artık ea nın adama akıllı sim+arcade karışımı bi oyun yapabileceğini düşünmüyorum.
nfs 5 e kadar çok iyyidi...nfs 5 te harikalar yarattı...hala çok iyi bir oyun bence....ancak 6 ve sonrası biraz hüsran oldu...arada underground 1 ve 2 biraz canlansada eski güzelliği kalmadı.son olarak most wantedde parladı carbonda çöktü.bakalım bu nasıl olacak
ERBAA'LI
"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"