EA firması yeni Need For Speed oyununu tanıtmaya hazırlanıyor. Oyun hakkında ise henüz resmi bir detay açıklanmış değil. İlk teaser ı aşşağıdaki adresten izleyebilirsiniz.
Download File
EA Games Need for Speed : Carbon Page
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Yeni NFS oyunu 'Need for Speed ProStreet' duyuruldu. başlıklı konu tartışılıyor; EA firması yeni Need For Speed oyununu tanıtmaya hazırlanıyor. Oyun hakkında ise henüz resmi bir detay açıklanmış değil. İlk teaser ...
EA firması yeni Need For Speed oyununu tanıtmaya hazırlanıyor. Oyun hakkında ise henüz resmi bir detay açıklanmış değil. İlk teaser ı aşşağıdaki adresten izleyebilirsiniz.
Download File
EA Games Need for Speed : Carbon Page
Parçalanma sahnesimi gördüm yoksa... Yok canım EA yapmış olamaz
![]()
yau yerter ben bu ea nın hızına yetişemiyorum ben oyun bitrmeden adamlar oyun yapıyo helal olsunyanlız hasar işlemesi olmamasından çok şikayet gelmiş sanırım videoya sadece çarpmayı koymuşlar
![]()
Bir kez gönül kırdın ise,bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi elin yüzün yumaz değil.
Ben pek umutlu değilim şahsen carbonunda teaserleri böyleye yakındı başta bir günde biten oyundan ne hayır geldi bu yüzden artık ea nın adama akıllı sim+arcade karışımı bi oyun yapabileceğini düşünmüyorum.
Hangi dvd-writer kendi yazdığı dvdyi okumaz ki??? Cevap: Benimkisi..
carbonu 1 günde bitirdim arabaların hasar görmemesi çok saçma oluo.. bide şu audi lemans quadro yu alamıosun deli etti beni... bakalım bu nasıl olacak...
Combat Master
ya bence corbonu 3 günde bitirdim çok basit geldi yani undregraund 1 bile daha zordu yfff
gerçek mi buharbiden oyun böyle olursa tam süper olur
![]()
dun amcam aradı benı .dedı busefer ea nın yenı grafık motrunu ılk bu oyunda denıyecez dedı.![]()
Orçun ÖNEL
amcası Trip Hawkins onun galiba![]()
nfs serisine ısınamadım bi türlü.. bunda da değişir gibi gelmiyor.
nfs 5 e kadar çok iyyidi...nfs 5 te harikalar yarattı...hala çok iyi bir oyun bence....ancak 6 ve sonrası biraz hüsran oldu...arada underground 1 ve 2 biraz canlansada eski güzelliği kalmadı.son olarak most wantedde parladı carbonda çöktü.bakalım bu nasıl olacak![]()
ERBAA'LI"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
yaşasımn parçalanacaaakkkkk..(inşallah
)