14.4 C
İstanbul
25 Nisan 2024 Perşembe
No menu items!
Ana SayfaKültürNetFlix'in popüler bilim kurgu dizisi "Rebel Moon" ikinci bölüm geliyor.

NetFlix’in popüler bilim kurgu dizisi “Rebel Moon” ikinci bölüm geliyor.

Yaklaşık 166 milyon dolarlık toplam bütçeyle 19 Nisan'da gösterime girecek "Rebel Moon - Part Two: The Scargiver " için beklentiler yüksek. 

Netflix , Zak Snyder’ın yönettiği bilim kurgu serisi “Rebel Moon – Part one: A Child of Fire” ilk filmini Aralık 2023’te yayınladı. Netflix için büyük girişimdi ve şimdi ikinci seri 19 Nisan’da gösterime girecek. Yaklaşık 166 milyon dolarlık toplam bütçeyle (arka arkaya çekildiler) beklentiler yüksek. 

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver ikinci bölüm, bir kez daha Atticus Noble ve lejyonuyla karşı karşıya gelen Kora (Sofia Boutella) ve savaşçı arkadaşlarının hikayesini devam ettiriyor. 

Olay örgüsüyle ilgili ayrıntılar oldukça az ancak Netflix kendi özetini şu şekilde detaylandırıyor: “Savaşlarının arifesinde, savaşçılar kendi geçmişlerinin gerçekleriyle yüzleşmeli ve her biri neden savaştıklarını ortaya koymalıdır. Diyar’ın tüm gücü onlara doğru ilerlerken filizlenen isyan, kopmaz bağlar kuruluyor, kahramanlar ortaya çıkıyor ve efsaneler yaratılıyor.” 

Alp ÖZDEMİR
Alp ÖZDEMİRhttps://hardwaremania.com
Alp an engineer with a passion for all things tech He has spent years honing his skills in the field and is always eager to share his knowledge&insights with others
Benzer İçerikler

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Haberler

Son Yorumlar

- Advertisment -